«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν

«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν Facebook Twitter
0

Η Σίντι Κρόφορντ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Town & Country's για το τεύχος Μαΐου και μίλησε για τα παιδιά της, Κάια και Πρέσλεϊ, και το πώς τα βοηθά στο μόντελινγκ και γενικά να «επιβιώσουν» στον κόσμο της μόδας. 

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως προς το παρόν είναι εκείνη που διαχειρίζεται την καριέρα τους. «Προσπαθώ να τα ενθαρρύνω να πάρουν στα χέρια τους τις καριέρες τους, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμα για κάτι τέτοιο. Προς το παρόν είναι περισσότερο, "Μαμά, απλώς πες μου τι να κάνω"», λέει η Σίντι Κρόφορντ. 

Σχετικά με τα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν κλονίσει τους τελευταίους μήνες τη βιομηχανία του θεάματος και της μόδας, αλλά και το κίνημα #MeToo, σχολιάζει πως η ίδια δεν έχει βιώσει τίποτα τέτοιο στην καριέρα της. «Είμαι τυχερή, γιατί εγώ δεν έχω μια ιστορία #MeToo. Όσο για το ότι είμαι μητέρα δύο νέων ανθρώπων που είναι στη μόδα, φυσικά και ανησυχώ. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Τα παιδιά μου είναι ευλογημένα σε αυτή τη βιομηχανία επειδή δεν βγήκαν ως άγνωστα. Ξέρουν πως θα τους κυνηγήσω αν πειράξουν με τα παιδιά μου», λέει το 52χρονο πρώην σουπερμόντελ. 

«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν Facebook Twitter

Ως κάποια που έχει κάνει σχεδόν κάθε είδους φωτογράφιση κι έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους φωτογράφους, η Σίντι Κρόφορντ παραδέχεται πως υπάρχουν κάποια πράγματα στην καριέρα της για τα οποία μετανιώνει. «Έχω κάνει γυμνές φωτογραφίσεις, πολλές. Οι μόνες που μετανιώνω ήταν εκείνες που κατά κάποιον τρόπο με έπεισαν να τις κάνω», λέει η ίδια, σημειώνοντας πως ελπίζει να μην συμβεί κάτι τέτοιο στην Κάια ή τον Πρέσλεϊ. «Δεν θέλω τα παιδιά μου να κοιτάξουν ποτέ πίσω και να σκεφτούν, "Θεέ μου, εύχομαι να μην το είχα κάνει αυτό. Θέλω να έχουν τη δύναμη να πουν απλώς, "Εγώ την κάνω από εδώ"», προσθέτει. 

Επίσης θεωρεί πως η σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ, λειτουργεί ως πρότυπο για τα παιδιά τους. «Τα παιδιά δεν ακούν πάντα, αλλά πάντα παρακολουθούν τι κάνεις. Αν είσαι ευγενικός απέναντι στους άλλους, μαθαίνουν να είναι ευγενικά. Αν βάλεις προτεραιότητα την οικογένειά σου, δεν αμφισβητούν καν τον χρόνο που θα περάσετε μαζί... Δίνεις το καλό παράδειγμα», λέει η Σίντι Κρόφορντ. 

«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν Facebook Twitter
«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν Facebook Twitter

Επίσης δεν διστάζει να παραδεχθεί πως μπορεί να γίνει «τρελή» αν κάποιο από τα παιδιά της δεν της απαντήσει γρήγορα στο μήνυμα που θα στείλει. «Αν η Κάια δεν μου απαντήσει στο μήνυμα μέσα σε ένα τέταρτο, στέλνω άλλο ένα σε κεφαλαία γράμματα και με πολλά θαυμαστικά. Απλώς απάντα, εντάξει; Αλλιώς θα σε βρω μέσω τους λογαριασμού σου στην Uber», λέει η 52χρονη μητέρα. 

Τέλος, αποκαλύπτει πως από τότε που ήταν μικρή η κόρη της «έπαιζαν» μαζί πασαρέλα και με το μακιγιάζ και την φωτογράφιζε. «Της έφτιαχνα τα μαλλιά και το μακιγιάζ και παίζαμε φωτογράφιση ή πασαρέλα. Τραβούσα εγώ τις φωτογραφίες και θυμάμαι να της λέω, "Όχι, σήκωσε το σαγόνι σου" ή "Βάλε έτσι το χέρι σου". Προφανώς κάποια έμειναν», καταλήγει η Σίντι Κρόφορντ.

«Θα κυνηγήσω όποιον πειράξει τα παιδιά μου»: Οι συμβουλές της Σίντι Κρόφορντ στην Κάια και η πασαρέλα που έπαιζαν Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM