Τα μαύρα ρούχα των διασήμων από το φετινό κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία

Τα μαύρα ρούχα των διασήμων από το φετινό κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία Facebook Twitter
0

Τα μαύρα φορέματα που επέλεξαν δεκάδες διάσημες στο Χόλιγουντ για να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί από τις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα διατεθούν στο κίνημα «Time's Up», που τάσσεται εναντίον της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το Condé Nast ανακοίνωσε πως μαζί με το eBay θα δημοπρατήσει μερικά από τα μαύρα σύνολα που φορέθηκαν στην φετινή τελετή απονομής και έχει συμπεριλάβει στη λίστα γυναικεία φορέματα αλλά και μερικά αντρικά κοστούμια, όλα διάσημων σχεδιαστών και οίκων μόδας. 

Τα μαύρα ρούχα των διασήμων από το φετινό κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία Facebook Twitter
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Στο Condé Nast ανέκαθεν πιστεύαμε στην ταχεία δράση για να στηρίξουμε τις σημαντικές αλλαγές», σχολίασε η Άννα Γου καλλιτεχνική διευθύντρια του εκδοτικού κολοσσού και editor-in-chief της Vogue, σχετικά με την επικείμενη δημοπρασία. «Μέσω της δημοπρασίας και αξιοποιώντας την υπεροχή τόσο της μόδας όσο και του ακτιβισμού, ελπίζουμε τα μαύρα φορέματα που φορέθηκαν στις φετινές ιστορικές Χρυσές Σφαίρες να αντλήσουν έσοδα για την πρωτοβουλία Time's Up και να στηρίξουν τις ιστορίες και τις φωνές εκείνων που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης», προσθέτει. 

Ανάμεσα στα ρούχα, που όλα αποφάσισαν να δωρίσουν οι σχεδιαστές τους, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα μαύρα φορέματα των Ρις Γουίδερσπουν, Μέριλ Στριπ, Ελίζαμπεθ Μος, Έμα Γουότσον αλλά και τα κοστούμια των Τζουντ Λο, Χιου Τζάκμαν και Σεθ Μάιερς. 

Τα μαύρα ρούχα των διασήμων από το φετινό κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία Facebook Twitter
Ο Τζουντ Λο.
Τα μαύρα ρούχα των διασήμων από το φετινό κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες βγαίνουν σε δημοπρασία Facebook Twitter
Η Μέριλ Στριπ με την Ai-jen Poo.

Ολόκληρη η λίστα των σχεδιαστών και των διασήμων που αποφάσισαν να δωρίσουν τα ρούχα που φόρεσαν στις Χρυσές Σφαίρες:

Armani- Laura Dern

Balenciaga - Salma Hayek Pinault

Brandon Maxwell - Viola Davis

Brioni - Hugh Jackman

Calvin Klein - Sarah Paulson

Chanel Haute Couture - Caitriona Balfe

Chloe - Isabelle Huppert

Diane von Furstenberg - Madeline Brewer

Dior - Michelle Pfeiffer and Elisabeth Moss

Dolce & Gabbana - Sarah Jessica Parker

Givenchy - Nicole Kidman

Gucci - Dakota Johnson, Margot Robbie, Daniel Kaluuya

Louis Vuitton - Alicia Vikander, Michelle Williams, Emma Stone

Marc Jacobs - Tracee Ellis Ross

Monse - Maggie Gyllenhaal

Prabal Gurung - Issa Rae, Kerry Washington

Prada - Diane Kruger

Oscar de la Renta - Greta Gerwig

Ralph Lauren - Shailene Woodley

Ralph & Russo - Penelope Cruz

Ronald Van Den Kemp - Emma Watson

Rosie Assoulin - Mandy Moore

Saint Laurent - Jude Law, Zoe Kravitz

Stella McCartney - Claire Foy

Tom Ford – Gal Gadot and Neil Patrick Harris

Valentino - Seth Meyers, Kate Hudson, Lily James

Vera Wang - Meryl Streep

Versace – Saorise Ronan

Zac Posen – Reese Witherspoon

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM
Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος το «σβήσιμο» της Χατσεψούτ;

Πολιτισμός / Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος την εξαφάνιση της Χατσεψούτ από την ιστορία;

Μελέτη που επανέρχεται στο προσκήνιο αμφισβητεί την παλιά εκδοχή ότι τα αγάλματα της Χατσεψούτ καταστράφηκαν από εκδίκηση και συνδέει μεγάλο μέρος της φθοράς τους με τελετουργικό σπάσιμο και μεταγενέστερη επαναχρησιμοποίηση.
THE LIFO TEAM