Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον - Γεννάει το τρίτο της παιδί

Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον - Γεννάει το τρίτο της παιδί Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Μίντλετον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εισήχθη στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, έχοντας ήδη τα πρώτα σημάδια τοκετού.

Η 36χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ μετέβη στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου είχε γεννήσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

Ήδη κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από το μαιευτήριο, ενώ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν με έκτακτες ενημερώσεις τις εξελίξεις.

«Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM