Σε σοκ η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι - Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατό του

Σε σοκ η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι - Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατό του Facebook Twitter
0

Δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Λουκ Πέρι, η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στην τηλεοπτική σειρά Μπέβερλι Χιλς.

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου.

Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο», είπε η Σάνεν Ντόχερτι στο περιοδικό PEOPLE αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της φίλο Λουκ Πέρι ο οποίος πέθανε μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Η Ντόχερτι ως Μπρέντα Γουόλς, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ντίλαν, Λουκ Πέρι, στη τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210». Παρά το γεγονός ότι για τους δύο συμπρωταγωνιστές οι δρόμοι χώρισαν μετά το τέλος της σειράς, ο Πέρι και Ντόχερτι ξαναβρέθηκαν όταν εκείνη είχε πει δημόσια ότι χτυπήθηκε από καρκίνο στο στήθος το 2015.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με μία καρδιά από χρυσάφι γεμάτη αγάπη που δεν τελείωνε ποτέ. Ο Λουκ με υποστήριξε σε όλο μου το ταξίδι με τον καρκίνο από το οποίο βγήκα πιο σοφή αλλά αυτή η σύνδεσή μας δεν διακόπηκε» λέει η Ντόχερτι που μίλησε για την ασθένειά της που βρίσκεται σε ύφεση από τον Σεπτέμβριο.


Παρά το γεγονός ότι το ντουέτο των δύο πρωταγωνιστών δεν υπέγραψε για την επερχόμενη σειρά των νέων επεισοδίων του τηλεοπτικού Μπέβερλι Χιλς μαζί με το υπόλοιπο καστ, η Ντόχερτι και ο Πέρι ήλπιζαν να έχουν την ευκαιρία να ξανασυνεργαστούν πάνω σε κάτι πιο «σπέσιαλ και με νόημα» για τους θαυμαστές τους.


«Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλο όταν βιώναμε το ταξίδι που κάναμε στο 90210 και φυσικά στη ζωη. Ο Λουκ και εγώ εργαζόμασταν για δικές μας ιδέες για σόου. Θέλαμε να συνεργαστούμε και πάλι και να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και ουσιαστικό για τους θαυμαστές μας σε αυτό το στάδιο της ζωής μας» λέει χαρακτηριστικά η Ντόχερτι και προσθέτει «θα μου λείπε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο».

Η Ντόχερτι θυμάται ότι όσο καιρό περνούσαν μαζί ο Λουκ Πέρι μιλούσε με αγάπη για τα δύο του παιδιά, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι που απέκτησε με την Ρέιτσελ Σαρπ.

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε για τα παιδιά του κι έλεγε πόσο υπερήφανος είναι γι αυτά. Μου έδειχνε βίντεο τους πολύ συχνά. Ήταν όλη του η ζωή, το μεγαλύτερό του επίτευγμα».

Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, η Ντόχερτι βρέθηκε για φαγητό με τον αγαπημένο της φίλο και την σκυλίτσα του, Πένι, κάτι που θα μείνει στο μυαλό της ως η τελευταία της ανάμνηση με τον Πέρι.  «Τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε για μεσημεριανό. Διάλεξε εστιατόριο που επέτρεπε τα ζώα για το σκύλο του» λέει η Ντόχερτι.

«Περπάτησα ως εκεί και τον αντίκρισα εκεί, να χαμογελά μαζί με την σκυλίτσα του την Πένι να είναι ξαπλωμένη κάτω από το τραπέζι» λέει η ηθοποιός. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ, και θα μου λείψει, ο Λουκ να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να με αποκαλεί 'Σαν'»

Ο Λουκ Πέρι νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Εκπρόσωποί του είχαν πει πως οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε καταστολή σε μια προσπάθεια να δώσουν στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να αναρρώσει από το επεισόδιο αλλά, όπως φαίνεται, η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM