Σε δημοπρασία το ροζ φόρεμα της Όντρεϊ Χέπμπορν από το «Breakfast at Tiffany’s»

Σε δημοπρασία το εικονικό ροζ φόρεμα της Όντρεϊ Χέπμπορν από το «Breakfast at Tiffany’s» Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία
0

Σε δημοπρασία θα τεθεί το εμβληματικό ροζ φόρεμα που φορούσε η Όντρεϊ Χέπμπορν στην ταινία του 1961 «Breakfast at Tiffany’s».

Η τουαλέτα σε χρώμα ροζ του φλαμίνγκο, όπως περιγράφεται, είναι μία δημιουργία του οίκου Givenchy και είχε φορεθεί από την Όντρεϊ Χέπμπορν στην ενσάρκωση ενός εκ των ρόλων που την ανέδειξαν.

Το κομμάτι από μεταξωτή οργάντζα διαθέτει χειροποίητο απλικέ από δαντέλα, με πούλιες και χάντρες - και ακόμη και χωρίς την πλούσια ιστορία του, αναμενόταν να γίνει περιζήτητο.

Σε δημοπρασία το εικονικό ροζ φόρεμα της Όντρεϊ Χέπμπορν από το «Breakfast at Tiffany’s» Facebook Twitter
Πρόβες στον οίκο Ζιβανσί
Σε δημοπρασία το εικονικό ροζ φόρεμα της Όντρεϊ Χέπμπορν από το «Breakfast at Tiffany’s» Facebook Twitter
Το εμβληματικό φόρεμα

Η τιμή του αναμένεται να φτάσει περίπου τα 450.000 δολάρια.

Η δημοπρασία του φορέματος θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά - δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πότε - από τον οίκο Julien's στο πλαίσιο της εκδήλωσης  "Legends: Hollywood and Royalty".

Στο ίδιο event θα πωληθούν ακόμα φορέματα των Γκρέτα Γκάρμπο, Αν Μπάξτερ, Τζούντι Γκάρλαντ, Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, Βιβιάν Λι κι άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM