«Saw»: Στις 27 Οκτωβρίου του 2023 έρχεται η 10η ταινία

«Saw»: Στις 27 Οκτωβρίου του 2023 έρχεται η 10η ταινία Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Lionsgate και Twisted Pictures ανακοίνωσαν ότι η επόμενη «δόση» του επιτυχημένου franchise των ταινιών «Saw» θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

Αυτή θα είναι η δέκατη ταινία του εξαιρετικά επιτυχημένου franchise, που έχει αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Kevin Greutert, ο οποίος είχε σκηνοθέτησε τα «Saw VI» (2009) και «Saw: The Final Chapter» (2010) ενώ εργάστηκε και ως μοντέρ για τις πέντε πρώτες ταινίες και για το «Jigsaw» (2017).

Ο Greutert είναι αγαπημένος των φανς του franchise. Εκτός από τις ταινίες «Saw», έχει επίσης σκηνοθετήσει τις «Jessabelle» (2014) με τη Sarah Snook και «Visions» (2015) με την Isla Fisher.

Η πλοκή της νέας ταινίες κρατείται από την παραγωγή ως επτασφράγιστο μυστικό αλλά το στούντιο υπόσχεται ολοκαίνουργιες, έξυπνες και σίγουρα τρομακτικές παγίδες και ένα νέο μυστήριο που αναζητά λύση.

«Ακούσαμε τι ζητούσαν οι φανς και εργαζόμαστε σκληρά για να σχεδιάσουμε μια ταινία που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του Saw και οι οπαδοί του τρόμου», είπαν ο Mark Burg και ο Oren Koules, παραγωγοί του franchise.

«Και μέρος αυτού είναι να δώσει τα ηνία στον Kevin Greutert, σκηνοθέτη του Saw VI, το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα των φανς. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σύντομα».

Ξεκινώντας το 2004 οι ταινίες «Saw» έχουν αποφέρει δισεκατομμύρια. Πιο προσοδοφόρα ήταν η δεύτερη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Donnie Wahlberg με εισπράξεις άνω των 147 εκατ. δολ. παγκοσμίως.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM