Σάτυροι και Μαινάδες: Το φεστιβάλ πορνό ταινιών επιστρέφει στην Αθήνα τον Δεκέμβριο

Σάτυροι και Μαινάδες: Το φεστιβάλ πορνό ταινιών επιστρέφει στην Αθήνα τον Δεκέμβριο Facebook Twitter
0

Το φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας «Σάτυροι και Μαινάδες» επιστρέφει για... όλη την Ελλάδα, καθώς θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα στον Δεκέμβριο. 

Συνολικά 121 ταινίες μικρού μήκους και τρία φιλμ θα είναι διαθέσιμα για 10 μέρες, από τις 10 έως τις 20 Δεκεμβρίου, μέσα την πλατφόρμα του PINKLABEL.TV.

Οι ταινίες κατηγοριοποιούνται σε δεκατρία προγράμματα. Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο μόνο έως τις 9 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. Το 25% των εσόδων από τα εισιτήρια θα πάνε για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh. 

«Πορνογραφία είναι η αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου. Αλλά είναι όντως μόνο αυτό; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Το πορνό μπορεί να ενημερώσει, να διασκεδάσει και να εκπαιδεύσει» γράφουν οι διοργανωτές.

«Μπορεί να διευρύνει θέματα όπως το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την προσωπική ταυτότητα μας, μπορεί να ευαισθητοποιήσει, να είναι πολιτικό και φυσικά διασκεδαστικό! Και είναι αυτές οι ‘κάτι παραπάνω από απλό πορνό’ ταινίες που μας ενδιαφέρουν στο φεστιβάλ αυτό.»

Σάτυροι και Μαινάδες: Το φεστιβάλ πορνό ταινιών επιστρέφει στην Αθήνα τον Δεκέμβριο Facebook Twitter

Σάτυροι και Μαινάδες: Το φεστιβάλ πορνό ταινιών επιστρέφει στην Αθήνα τον Δεκέμβριο Facebook Twitter

Το πάσο του φεστιβάλ δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες για 10 μέρες από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 00:00 μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου. Το πάσο αγοράζεται από πλατφόρμα στις Η.Π.Α. και κοστίζει 18 δολάρια - περίπου 15€.

Το φεστιβάλ αυτοπροσδιορίζεται ως διεθνές φεστιβάλ με επίσημη γλώσσα τα αγγλικά και δεύτερη τα ελληνικά. Οι ταινίες που έχουν διάλογο έχουν κατά κύρια βάση αγγλικούς υπότιτλους. Υπάρχουν κάποιες λίγες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και είναι αναγραμμένες στο πρόγραμμα με gre subs.

Info

Ιστοσελίδα: www.athenspff.com
Εισιτήρια: https://btt.boldtypetickets.com/events/117109576/satyrs-and-maenads-the-athens-porn-film-festival-2021
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/226872232877033/
Festival Trailer: https://vimeo.com/648212573
Twitter: https://twitter.com/AthensPFF
Instagram: https://www.instagram.com/athenspff/
Facebook: https://www.facebook.com/athenspff/
Διευθυντής Φεστιβάλ: Μενέλας Σιαφάκας
Email: [email protected]

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ