Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Gein
0

Οι αναμνήσεις από τοφεστιβάλ μας είναι ακόμη δυνατές. Θυμάμαι το χώρο του Bios γεμάτο με κόσμο πουπροσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το κάθε stage του, από τη δροσερή ταράτσα μέχρι τογεμάτο ιδρώτα υπόγειό του. Το όλο event είχε τόση ενέργεια που δεν μπορούσες ναμείνεις στατικός. Ακόμη και όταν ο Appleblim μας "έστελνε" με τις μυστηριακέςμουσικές του, ήθελες να δεις τι συμβαίνει και στην καφετέρια, μήπως και χάνειςκάτι από τις κουβέντες της παρέας που είχες αφήσει πίσω. Εκεί στην "υπόγα" πουέχουν αγαπήσει τόσες εναλλακτικές ομάδες πέτυχα και τον Alex Tsiridis, ένα απότα ανερχόμενα techno ταλεντάκια της συμπρωτεύουσας, ο οποίος δήλωσεεντυπωσιασμένος από το χώρο. Ίσως μόνο σε τέτοιο απογυμνωμένο από κάποιαδιακόσμηση περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις πραγματικά τη μουσική. Μετά από τηναπαραίτητη προθέρμανση, θέλω να πιστεύω ότι είστε έτοιμοι και γι' αυτή τηνεβδομάδα, η οποία θα απαιτήσει μπόλικο bar-hopping Στις 27Οκτωβρίου θα έχουμε τη σπάνια πολυτέλεια να κλαμπάρουμε Δευτέρα βράδυ, μεαφορμή την επίσκεψη του Krazy Baldhead της Ed-Banger, οι οποίοι έρχονταιως καλεσμένοι της ομάδας Κορμοράνος στο Jazz Upstairs. Ο πρώτος όχι μόνο υπήρξε ο νεότεροςνικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού DMC, αφού πήρε το έπαθλο του 1997 σε ηλικία15 ετών, αλλά συνόδευσε και τον Kanye West στην πρόσφατη περιοδεία του Άλλο ένα ανερχόμενο αστέρι που θα δούμε στην Αθήνα αυτή τηνεβδομάδα είναι και ο Sonny J, ο οποίος θα επισκεφτεί το One Happy Cloud στις 24 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει αποσπάσματατου δίσκου που του έφερε την επιτυχία, του Disastro. Funk, retro pop, spaced-outrock'n'roll και απροσδόκητες μουσικές σφήνες σε ένα πάρτι που θα τιμήσουν όσοιπροσκυνούν ακόμη το «Beggin» του Pilooski Την ίδια βραδιά το Plastik εγκαινιάζει τα CrashTest Parties μεκαλεσμένο τον Jerry Bouthier, resident DJ των BoomBox και Kitsune parties. Φυσικά το soundtrack θακινηθεί σε electro και discopunk κατευθύνσεις Για όσους είναιταγμένοι στο μπάσο της drum'n'bass υπάρχει και το party των Urban Links με καλεσμένο τον Saint των Gein στο Bios. Την Παρασκευή δεν θα ξέρουμεπραγματικά πού να πρωτοπάμε, αφού στη λίστα με τα events προστίθεται και το «Error Code» party στοΚ44. Απεσταλμένοι της 8-bit σκηνής ο Tony Light (που είχαμε την ευκαιρία να δούμε και στο Synch), o Iάπωνας Bubblyfishκαι ο Έλληνας SallyZero Aκριβώς δίπλα, στο Arthouse, o DJ Bootsie θα μας σερβίρει trip-hop μουσικές, ενώ το νέο Venue θααφιερώσει την κονσόλα του στη house και στον Joe Clausell. Το Σάββατο οι AthensSwing Riot ξεκινάνε ταparties τους στο Trova και οι Blend καλούν τον Chris Liebing στο Fuzz.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού: Η ανακοίνωση για την οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Δεν πωλούνται τουριστικά είδη στην οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Τι εξηγεί το υπουργείο Πολιτισμού για την απαλλοτρίωση και αποκατάσταση της οικίας του Άγγελου Τερζάκη που αποκτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο το 2020 έναντι τιμήματος 490.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM