Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός Facebook Twitter
Μέγκαν και Χάρι είναι στο Μαρόκο από χθες
0

Μια εβδομάδα μετά το αμφιλεγόμενο baby shower ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται από χθες στο Μαρόκο.

Αυτή τη φορά το τα ταξίδι δεν είναι αναψυχής, αλλά συνοδεύει τον πρίγκιπα Χάρι στην περιοδεία του για βασιλικές υποχρεώσεις.

Είναι η πρώτη επίσκεψή τους στη Β. Αφρική και στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων με το Μαρόκο που θεωρείται μια από τις λίγες χώρες με πολιτική σταθερότητα στην περιοχή.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έφτασαν στο Μαρόκο χθες το βράδυ και μια μικρή υποδοχή είχε διοργανωθεί στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκας.

Το κόκκινο Valentino φόρεμα και τα αξεσουάρ Dior σχολιάστηκαν από τα περιοδικά μόδας, όπως κάθε εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που αναλύεται εξονυχιστικά.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός Facebook Twitter

Μια πομπή με λιμουζίνες τους μετέφερε στη συνέχεια για τη συνάντησή τους με τον πρίγκιπα του Μαρόκο. Το ζευγάρι συνοδεύει μια 9μελής ομάδα στην οποία περιλαμβάνεται και κομμωτής για να επιμελείται το χτένισμα της Μέγκαν Μαρκλ, όπως γράφει το BBC.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το ταξίδι αυτό θα είναι το τελευταίο στο εξωτερικό για το βασιλικό ζεύγος καθώς η Μέγκαν αναμένεται να γεννήσει σε περίπου δύο μήνες.

Μεταξύ άλλων η τριήμερη περιοδεία στο Μαρόκο, έχει στόχο και την υποστήριξή  στην εκπαίδευση των κοριτσιών στις αγροτικές περιοχές στην οροσειρά του Άτλαντα.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο Μαρόκο - Το κόκκινο Valentino της Δούκισσας και ο κομμωτής συνοδός Facebook Twitter

Σήμερα το πρωί θα ταξιδέψουν στο Άσνι, στην οροσειρά του Άτλαντα,  και θα συναντηθούν με κορίτσια που φοιτούν σε ένα οικοτροφείο της Education for All, μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης η οποία χτίζει κοιτώνες κοντά σε σχολεία ώστε να μην σταματούν την εκπαίδευσή τους οι έφηβες, ηλικίας 12-18 ετών.

«Η επίσκεψη αυτή θα βοηθήσει να προβληθεί διεθνώς η δουλειά που κάνουμε και να συγκεντρώσουμε χρήματα για να χτίσουμε περισσότερα οικοτροφεία», είπε στο πρακτορείο Reuters ο Μάικλ ΜακΧιούγκο, ο ιδρυτής της οργάνωσης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Πολιτισμός / «Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Λίγες ώρες πριν την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2024, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μίλησε για όλα όσα η μόδα αντιπροσωπεύει για τον ίδιο και το τι μπορεί να προσφέρει μέσω αυτής στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Πολιτισμός / Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Η ισοτοπική ανάλυση διαπιστώνει ότι το μετάλλευμα χαλκού προήλθε από τη λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ, ενώ το άγαλμα θα μπορούσε να είναι ένας επαναχρησιμοποιημένος φύλακας τάφου της δυναστείας των Τανγκ
LIFO NEWSROOM
Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Πολιτισμός / Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της αρχαίας ουζμπεκικής πόλης, η φωνή του Ιταλού τενόρου αντήχησε μπροστά στην πλατεία Ρεγκιστάν – έναν χώρο που εδώ και αιώνες αποτελεί την καρδιά του πολιτισμού του Δρόμου του Μεταξιού
LIFO NEWSROOM