Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βαφτίστηκε σήμερα σε μία κλειστή τελετή με ελάχιστους προσκεκλημένους, από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Ο κατά κόσμον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ βαφτίστηκε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνσδρορ και η βασιλική οικογένεια έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες. 

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τη βάφτιση μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους, ενώ η βασίλισσα δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή λόγω υποχρεώσεων. Οι γονείς επέλεξαν να αποκλείσουν τον Τύπο και το κοινό και να μην αποκαλύψουν ούτε καν τα ονόματα των νονών.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται την χαρά τους με τους πολίτες που υπήρξαν απίστευτα υποστηρικτικοί από τότε που γεννήθηκε ο γιος του. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας να υποδεχτείτε τον πρωτότοκό τους και να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Οι Υψηλότητές τους αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί, που απόλαυσαν αυτή την ημέρα με την οικογένεια και τους νονούς του Άρτσι», έγραψαν μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. 

Ο φωτογράφος μόδας Chris Allerton που είχε αναλάβει τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, κλήθηκε ξανά για να απαθανατίσει και αυτή την τελετή. Αν και σπάνε αρκετοί κανόνες του πρωτόκολλου με την τελετή αυτή, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ακολούθησαν κάποιες από τις βασιλικές παραδόσεις: έτσι, ο Άρτσι φόρεσε ένα χειροποίητο αντίγραφο της βασιλικής ρόμπας που είχε δημιουργηθεί για την μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας ενώ χρησιμοποιήθηκε αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Στην πρώτη, ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Άρτσι στην αγκαλιά των γονιών του στον Κήπο των Ρόδων ενώ στην οικογενειακή φωτογραφία είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ καθώς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ. Στο στιγμιότυπο ποζάρουν επίσης οι θείες των Χάρι και Ουίλιαμ, Σάρα ΜακΚόρκοντειλ και η Τζέιν Φέλοουζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM
Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Πολιτισμός / Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Η νέα έκθεση The Garbage Man στο ARKEN Museum της Δανίας φέρνει για πρώτη φορά σε μουσείο τα γιγάντια τρολ του Thomas Dambo, φτιαγμένα από πεταμένο ξύλο, υφάσματα, χαρτόνια και σκουπίδια που ξαναγίνονται παραμύθι.
THE LIFO TEAM
Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Πολιτισμός / Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Στη φωτογραφική σειρά 24 Hour Party, People, η Juliette Cassidy ακολουθεί για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο τη hardcore και car tuning υποκουλτούρα της Βαρκελώνης, καταγράφοντας σε φιλμ 35mm έναν κόσμο που πίσω από την ένταση κρύβει φροντίδα, πίστη και δικούς του κανόνε
THE LIFO TEAM
Η τσίχλα της Νίνα Σιμόν και τα ιερά λείψανα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Holy Pop!Όταν οι ποπ σταρ γίνονται άγιοι και τα σουβενίρ τους ιερά λείψανα

Με αφορμή την έκθεση Holy Pop! στο Somerset House, η ποπ λατρεία αντιμετωπίζεται σαν θρησκεία: από ιδιωτικά shrines για τον Prince, την Britney Spears και τον Elvis μέχρι μια τσίχλα της Νίνα Σιμόν που φυλάσσεται σαν ιερό αντικείμενο.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Μιλώντας για το Spider-Noir, ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι ο Σαμ Ράιμι τον ήθελε για τον ρόλο του Γκριν Γκόμπλιν στο Spider-Man του 2002. Εκείνος, όμως, προτίμησε τότε να κάνει το Adaptation.
THE LIFO TEAM
Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Πολιτισμός / Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: Hollywood Icon στο Academy Museum του Λος Άντζελες, το θρυλικό ροζ φόρεμα από το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» επιστρέφει στο κοινό. Ένα εύθραυστο αντικείμενο, φτιαγμένο βιαστικά μέσα στον πανικό ενός στούντιο που προσπάθησε να ελέγξει τη σεξουαλική εικόνα της Μονρό και κατέληξε να της χαρίσει έναν από τους πιο αθάνατους μύθους της.
THE LIFO TEAM