Το Παλάτι ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία

Το Παλάτι ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ όταν περπατά στο διάδρομο της εκκλησίας για το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσιγκτον. 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, δεν θα μπορέσει να είναι τελικά στην τελετή, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς. 

Η ίδια το επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε την Πέμπτη, εξηγώντας πως ελπίζει έτσι ο πατέρας της να πάρει το χρόνο που χρειάζεται ώστε να εστιάσει την υγεία του. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας «είναι ευχαριστημένος που μπορεί να υποδεχθεί με αυτόν τον τρόπο την δεσποινίδα Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια», προστίθεται στην ανακοίνωση. 


Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, θα είναι εκείνη που θα την πάει στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, από όπου και θα την παραλάβει ο Κάρολος. 

Η Ντόρια θα συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστο του Ουίνδσορ μετά την τελετή, συνοδευόμενη από τον Χάρι και τη Μέγκαν. Βέβαια να σημειωθεί πως έχει ήδη γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM