Όταν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ συνάντησαν τον Πάπα

Όταν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ συνάντησαν τον Πάπα Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ είναι ξανά μαζί, αλλά εδώ η είδηση δεν είναι η επανένωση. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Βατικανό να συναντά τον Πάπα Φραγκίσκο.

Το αναπάντεχο τετ-α-τετ έγινε στην Ιταλία στο συνέδριο "United to Cure" στο οποίο η Πέρι ήταν μία από τις πολλές προσωπικότητες που κλήθηκαν να δώσουν ομιλία.

Το συνέδριο φιλοξενεί ειδικούς στον τομέα της υγείας, της ψυχαγωγίας, των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας.

Όταν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ συνάντησαν τον Πάπα Facebook Twitter

Στο ίδιο συνέδριο το παρών έδωσε και ο Πάπας ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να πλησίασε την ποπ σταρ και το σύντροφό της και να τους χαιρέτισε.

Το τριήμερο διεθνές συνέδριο εξετάζει τις επιπτώσεις της νέας τεχνολογίας στην κοινωνία και τον πολιτισμό με την τραγουδίστρια να εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και να δηλώνει ενθουσιασμένη που συμμετείχε.

Όταν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ συνάντησαν τον Πάπα Facebook Twitter
Στο συνέδριο ήταν και ο τραγουδιστής Πίτερ Γκάμπριελ

Εκτός από τη συγκέντρωση εμπειρογνωμόνων σε διάφορα πεδία, η εκδήλωση προσελκύει επίσης τη συμμετοχή θρησκευτικών φορέων και κυβερνητικών εκπροσώπων, οι οποίοι έθιξαν θέματα όπως η εικονική πραγματικότητα και η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες.

Η τραγουδίστρια έδειξε από νωρίς τον ενθουσιασμό της και για το ταξίδι στη Ρώμη καθώς δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο Instagram.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM