Όσκαρ 2024: Η καθιερωμένη φωτογραφία των υποψηφίων

Όσκαρ 2024: Η καθιερωμένη φωτογραφία των υποψηφίων Facebook Twitter
Φωτ.: Richard Harbaugh
0

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργάνωσε το ετήσιο μεσημεριανό γεύμα των υποψηφίων για Όσκαρ στο Beverly Hilton, όπου και έγινε η κλασική φωτογράφισή τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πλειοψηφία των φετινών υποψηφίων για Όσκαρ και αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία τους να είναι μαζί όλοι σε ένα χαλαρό περιβάλλον πριν από τα 96α Όσκαρ τον επόμενο μήνα. Η ομάδα πόζαρε για τον φωτογράφο Richard Harbaugh.

Μεταξύ των υποψηφίων ήταν φυσικά ο Γιώργος Λάνθιμος και η πρωταγωνίστριά του Έμα Στόουν, αλλά και οι Κρίστοφερ Νόλαν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μάρτιν Σκορσέζε, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπίλι Έιλις, Κίλιαν Μέρφι, Έμιλι Μπλαντ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσά τους ήταν και οι Γκρέτα Γκέργουϊκ και Μάργκοτ Ρόμπι που αν και η Ακαδημία τις «σνόμπαρε» στις αντίστοιχες κατηγορίες καλύτερη σκηνοθεσία και Α' γυναικείου ρόλου, είναι και οι δύο υποψήφιες για την παραγωγή της ταινίας Barbie.

Η τελετή των 96ων Όσκαρ θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood, με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ και θα προβληθεί ζωντανά από το ABC.

Όσκαρ 2024: Η καθιερωμένη φωτογραφία των υποψηφίων Facebook Twitter
Φωτ.: Richard Harbaugh
Όσκαρ 2024: Η καθιερωμένη φωτογραφία των υποψηφίων Facebook Twitter
Φωτ.: Richard Harbaugh

Με πληροφορίες του Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM