Οι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 24/2

Οι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 24/02 Facebook Twitter
Η μετάβαση της σκηνοθέτιδας Ζακλίν Λέντζου στο σινεμά μεγάλου μήκους με την ταινία «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» καταφθάνει επιτέλους στις αίθουσες.
0

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα, νέα περιπέτεια για τον ασταμάτητο και ακατάβλητο Λίαμ Νίσον.

Μόνο πέρσι τον είδαμε σε τρεις τέτοιες, ανάμεσα τους και στον Έντιμο Κλέφτη του Μαρκ Γουίλιαμς, δημιουργό της σειράς Ozark. Ο Μεσάζοντας αποτελεί τη νέα τους συνεργασία, σηματοδοτεί μια μικρή βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη και πάλι, όμως, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάσσονες προσθήκες στον action κανόνα του Λίαμ Νίσον.

Πλην του Λίαμ Νίσον, ο έρωτας είναι ο άλλος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς αποτελεί το αντικείμενο δύο νέων κυκλοφοριών. Το Πάθος είναι μια ιστορία ερωτικής εμμονής με την Λετίσια Ντος να ερωτεύεται έναν γοητευτικό διπλωμάτη που φέρει τα χαρακτηριστικά του χορευτή Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά τα βήματα του προς μια κινηματογραφική καριέρα.

Στο Μια Μέρα στη Σαγκάη, πρώτη ελληνοκινεζική παραγωγή και σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βασίλη Ξηρού, ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Του Χούα ζηλεύουν τους Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί και σουλατσάρουν στα γοητευτικά σοκάκια της κινεζικής πόλης, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων και ερωτοτροπώντας.

Ακόμα ένα ελληνικό ντεμπούτο έχουμε αυτή την εβδομάδα. Η μετάβαση της σκηνοθέτιδας Ζακλίν Λέντζου στο σινεμά μεγάλου μήκους με την ταινία Σελήνη, 66 Ερωτήσεις καταφθάνει επιτέλους στις αίθουσες μετά την πρεμιέρα της στο τμήμα Encounters του φεστιβάλ Βερολίνου και μια αξιοσημείωτη φεστιβαλική πορεία. Η Σοφία Κόκκαλη πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας γυναίκας που επιστρέφει στην Αθήνα για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα της.

Τέλος, κυκλοφορεί και το animation Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2, μια ταινία εμφανώς φθηνότερη και λιγότερο διασκεδαστική από τον προκάτοχό της. Προβάλλεται αποκλειστικά σε μεταγλωττισμένη εκδοχή.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM