Οι Green Day αλλάζουν στίχους τραγουδιού τους για να επιτεθούν στον Τραμπ

Οι Green Day αλλάζουν στίχους τραγουδιού τους για να επιτεθούν στον Τραμπ Facebook Twitter
0

"Όχι Τραμπ! Όχι Κου Κλουξ Κλαν! Όχι φασισμός στις ΗΠΑ": πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων χθες στο Λος Άντζελες το ροκ συγκρότημα Green Day επέκρινε ανοιχτά τον νεοεκλεγέντα αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Αλλάζοντας ειδικά για την περίσταση στίχους του τραγουδιού τους "Bang Bang", ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μπίλι Τζο 'Αρμστρονγκ κατηγόρησε ευθέως τον μελλοντικό ένοικο του Λευκού Οίκου.

 

 

Το συγκρότημα αποδοκίμασε επανειλημμένα τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την οποία ο λαϊκιστής ρεπουμπλικανός διεξήγαγε υιοθετώντας μια σκληρή αντιμεταναστευτική ρητορική. Σε συνέντευξη του Kerrang ο Αrmstrong είχε παρομοιάσει τον Τραμπ με τον Χίτλερ, ενώ στα MTV Europe Music Awards νωρίτερα αυτό το μήνα, το συγκρότημα είχε αλλάξει και πάλι λόγω Τραμπ τους στίχους του American Idiot.

 

 

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM