«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
0

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά δική της νυφική συλλογή έτοιμων ενδυμάτων και σε συνεργασία με το Gilt.com παρουσίασε χθες την νέα SJP by Sarah Jessica Parker Bridal Collection. 

Σχεδιασμένη στη Νέα Υόρκη, η συλλογή αποτελείται από 10 κομμάτια, που περιλαμβάνουν φορέματα, φούστες, κορμάκια και ολόσωμες φόρμες με στόχο να τιμήσει την «μη παραδοσιακή νύφη», με ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν σε μια γαμήλια τελετή και όχι μόνο. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter

«Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ο εαυτός τους. Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη και τους σωματότυπους, με όλα τα υπόβαθρα, κι εγώ απλώς ήξερα ότι πρέπει να δημιουργήσω κάτι για το οποίο θα ένιωθα περήφανη- που θα ήθελα να φορέσω και να κρατήσει», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εξηγώντας πως σχεδίασε τα κομμάτια ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε άλλες ειδικές περιστάσεις. 



«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί. Η γυναίκα που φοράει αυτήν την συλλογή είναι η κάθε γυναίκα. μπορεί να περπατάει στο κόκκινο χαλί ή στην άσφαλτο του δρόμου», πρόσθεσε. 

Η Πάρκερ, που φωτογραφήθηκε φορώντας την ένα μαύρο κορμάκι (325 δολάρια) και μια τούλινη λευκή φούστα (1.795 δολάρια), περιγράφει τα χρώματα της νέας συλλογής ως «φιλικά» και περιλαμβάνουν εκτός από το λευκό, επίσης το απαλό γκρι, το κόκκινο, το μπλε αλλά και στοιχεία του μαύρου. 


Εκτός από αιθέρια φορέματα και φούστες με φτερά, η νέα σειρά ρούχων περιλαμβάνει επίσης κορμάκια και ολόσωμες φόρμες. «Το κορμάκι κολακεύει πολύ τη σιλουέτα. Είναι ένα κομμάτι πολύ ευέλικτο, που ταιριάζει καλά σε μια γκαρνταρόμπα», εξηγεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter


Το Gilt διαθέτει αυτή τη στιγμή και 15 χειροποίητα παπούτσια από την συλλογή SJP by Sarah Jessica Parker Footwear, που συνδυάζονται άψογα με τα νυφικά looks. 

«Έχω δει τόσες πολλές γυναίκες να περπατούν στην εκκλησία φορώντας τα παπούτσια μας. Προϊόντα που ποτέ δεν θα είχα φανταστεί ως παραδοσιακά "γαμήλια"», λέει η 53χρονη ηθοποιός. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM
Από την Αθήνα στον Αργυρό Λέοντα: Ο Μάριο Μπανούσι και το θέατρο χωρίς λόγια που συγκινεί την Ευρώπη

Πολιτισμός / Ο Μάριο Μπανούσι έγινε το νέο όνομα του ευρωπαϊκού θεάτρου

Λίγο πριν παραλάβει τον Αργυρό Λέοντα Θεάτρου της Μπιενάλε της Βενετίας, ο Μάριο Μπανούσι γίνεται θέμα στην El País και στη Libération. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο ελληνοαλβανός δημιουργός πέρασε από την Αθήνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά θέατρα με ένα έργο χωρίς λόγια, φτιαγμένο από πένθος, μητέρες, μετανάστευση και οικογενειακή μνήμη.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Στο Palazzo Pisani Moretta, ο Ντρις βαν Νότεν εγκαινιάζει τη νέα του Fondazione με περισσότερα από 200 έργα μόδας, τέχνης, craft και design. Η έκθεση The Only True Protest Is Beauty δεν αντιμετωπίζει την ομορφιά ως φυγή από τον κόσμο, αλλά ως έναν τρόπο να μείνεις μέσα του χωρίς να παραδοθείς στην ασχήμια του.
THE LIFO TEAM
Οι Αυτοδίδακτοι: Από τον Θεόφιλο στις μέρες μας

Πολιτισμός / Από τον Θεόφιλο στη Niki de Saint Phalle: Μια έκθεση για τους αυτοδίδακτους της ζωγραφικής

Μια γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, όπου η ανάγκη για έκφραση υπερβαίνει τα όρια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αναδεικνύει την προσωπική διαδρομή μάθησης και δημιουργίας.
THE LIFO TEAM
Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το sequel

Πολιτισμός / Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το σίκουελ

Μετά το άνοιγμα των 217,4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, ο σκηνοθέτης του Michael, Αντουάν Φουκουά, μίλησε στο Deadline για τα επαναληπτικά γυρίσματα των 50 εκατ. δολαρίων, τις σκηνές γύρω από τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν και το υλικό που υπάρχει ήδη για μια πιθανή συνέχεια.
THE LIFO TEAM
Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακουγόντουσαν συνεχώς βογγητά, ο πόνος ήταν πολλαπλάσιος, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου»

Πολιτισμός / Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακούγονταν συνεχώς βογγητά, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου - Αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

Η σημαντική Ελληνίδα συγγραφέας σε μια σπάνια μαρτυρία στο Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περίοδο της Δικτατορίας και των βασανιστηρίων στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ
THE LIFO TEAM
Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Πολιτισμός / Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Ένας εντυπωσιακός κύκλος διονυσιακών τοιχογραφιών σε αίθουσα συμποσίων της Πομπηίας φωτίζει τη σχέση ανάμεσα στο κρασί, την έκσταση, τη μύηση και την κοινωνική ζωή της ρωμαϊκής πόλης.
THE LIFO TEAM