Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκαναν τα δίδυμα του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, αν και κανείς δεν κατάφερε να τα απαθανατίσει σε μια καθαρή φωτογραφία. Ωστόσο οι φωτογραφίες του Κλούνεϊ με τα λευκά πορτ μπεμπέ έχουν ενθουσιάσει τα ταμπλόιντς που τις βρήκαν πολύ τρυφερές.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του Μιλάνο, μαζί με τα μωρά τους Έλα και Αλεξάντερ.


Η επίσκεψη στην Ιταλία έγινε, σύμφωνα με το ΤΜΖ, για να γιορτάσει η οικογένεια τον πρώτο μήνα από τη γέννηση των διδύμων.


Η τετραμελής πλέον οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε στο Μιλάνο με ιδιωτικό τζετ και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι ευτυχείς γονείς ήταν ντυμένοι σπορ, με μπλουζάκια και τζιν παντελόνια και μετέφεραν τα μωρά τους σε λευκά πορτ μπεμπέ, με ιδιαίτερη προσοχή.


Η Έλα και ο Αλεξάντερ γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας, όπως είχε αναφέρει το περιοδικό People. Αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Η Έλα και ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Τζορτζ έχει ηρεμήσει και χρειάζεται λίγες ημέρες για να επανέλθει».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM