Ο Τζακ Ο’Κόνελ θα υποδυθεί τoν Σόν Ράιντερ, την θρυλική μορφή των Happy Mondays

Ο Τζακ Ο’Κόνελ θα υποδυθεί τoν Σόν Ράιντερ, την θρυλική μορφή των Happy Mondays Facebook Twitter
0

Ο Τζακ Ο' Κόνελ, ο ραγδαία ανερχόμενος 29χρονος Άγγλος ηθοποιός, επιλέχτηκε τελικά για να υποδυθεί τη θρυλική φιγούρα του Σον Ράιντερ, ηγέτη του διάσημου από την περίφημη 'Madchester' σκηνή στα τέλη των '80s, συγκροτήματος των Happy Mondays, σε μια νέα κινηματογραφική παραγωγή βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Ράιντερ.

Τίτλος της ταινίας που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Γενάρη θα είναι "Twisting My Melon" - από τον στίχο του κομματιού των Happy Mondays, "Step On", ένα τυπικό δείγμα από τον συναρπαστικό συνδυασμό rave ηδονισμού και ροκ αυθάδειας σε συνδυασμό με την ποιητική αργκό των στίχων του «καμένου» Ράιντερ που χαρακτήρισε την σύντομη σχετικά αλλά εκρηκτική πορεία του γκρουπ.

Εκτός από τον τραγουδιστή των Happy Mondays, ο Τζακ Ο' Κόνελ θα υποδυθεί φέτος και μια άλλη εμβληματική μορφή της πρόσφατης βρετανικής ποπ κουλτούρας (και της παγκόσμιας μόδας φυσικά): τον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen στην κινηματογραφική βιογραφία που θα γυρίσει ο σκηνοθέτης Άντριου Χέι.

Όπως δήλωσε για τον ήρωα της ταινίας του, ο σκηνοθέτης του "Twisting My Melon" Ματ Γκρίνχαλ: «Ο Σον και η τελευταία αληθινή μπάντα της εργατικής τάξης – οι Happy Mondays – μπήκαν ως ενδοφλέβια ένεση στο μουσικό μου DNA όταν ήμουν 16 ετών... Ο Ράιντερ είναι ο γιος του Τζον Λένον και του Τζόνι Ρότεν μαζί με πολλά κιλά από Τζον Μπελούσι στην εξίσωση...».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ