Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο «χοντρά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο «χοντρά» Facebook Twitter
0

Για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο, μίλησε χθες βράδυ ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμήθηκε την μεγάλη περιπέτεια υγείας του και τον απότομο τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τις πιθανότητες να πεθάνει. «Μου το πε και λίγο χοντρά (σ.σ ο θεράπων ιατρός του). Μου είπε "αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και έφυγες'". Είπα "όκει μέχρι εδώ ήταν μάλλον". Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα. Για να ξέρει».

Ωστόσο η αβεβαιότητα εκείνης της περιόδου δεν άλλαξε τις προτεραιότητές του. «Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου (...) Τίποτα δεν άλλαξε. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ. Αυτό έγινε και με το θέμα [...] Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα, αν σκεφτόσουν για την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής».

 

Μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπιώ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι είχε μείνει για ολόκληρους μήνες σε μοναστήρι. «Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες. Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών [σ.σ. οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του], με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».  

Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος δεν πιστεύει σε οτιδήποτε «μεταφυσικό» αλλά θαυμάζει τους ανθρώπους που πιστεύουν. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά πιστεύω ότι πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι». 

 

Δεν θα αναβιώσουν οι «Απαράδεκτοι»

 

Ερωτηθείς για την επιτυχημένη σειρά που είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Βλάση Μπονάτσο και την Ρένα Λουϊζίδου, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση επιστροφής της σειράς στην μικρή οθόνη. «Όχι, δεν παίζει σενάριο αναβίωσης των "Απαράδεκτων", θα γίνει μία δουλειά το καλοκαίρι στο "Άλσος" που γράφει η Δήμητρα Παπαδόπουλου, μία επιθεώρηση με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και επειδή ήταν να ήμουν και εγώ - αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν πάει δεύτερη χρονιά, θα ήμασταν εγώ, η Δημήτρα και ο Μπέζος - είχε βγει η φήμη αναβίωσης των "Απαράδεκτων"».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι του είχε γίνει πρόταση και για τις Άγριες Μέλισσες την οποία ο ίδιος αρνήθηκε. «Τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ