Ο ράπερ Diddy μοίρασε χρήματα και δωροκάρτες σε κατοίκους του Μαϊάμι που πλήττονται από την πανδημία

Ο ράπερ Diddy μοίρασε χρήματα και δωροκάρτες σε κατοίκους του Μαϊάμι που πλήττονται από την πανδημία Facebook Twitter
Φωτό Diddy, Instagram
0

Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs βοήθησε κατοίκους του Μαϊάμι που επλήγησαν από την κρίση της πανδημίας δωρίζοντας χαρτονομίσματα των 50 δολαρίων.

Ο ράπερ μοίρασε επίσης δωροκάρτες και σακούλες από σούπερ μάρκετ με προϊόντα υγιεινής σε ένα τεράστιο πλήθος σε περιοχή της αμερικανικής πόλης.

Ο Diddy συνεργάζεται με τον διοργανωτή Φεστιβάλ, Μάικλ Γκάρντνερ και την τοπική ομάδα Teens Exercising Extraificent Success για να βοηθήσει στην παροχή επιδομάτων ενοικίου για οικογένειες στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το AP.

Πριν από μερικούς μήνες ο Αμερικανός ράπερ διοργάνωσε online μαραθώνιο χορού (dance-athon) για συγκεντρώσει οικονομική βοήθεια για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε μη προνομιούχες περιοχές των ΗΠΑ.

«Ας χορέψουμε μαζί και ας συγκεντρώσουμε πόρους για τους εργαζόμενους στον τομέα υγείας για να τους δείξουμε πόσο τους εκτιμάμε!» παρότρυνε τους συμμετέχοντες.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και άλλους, ο Diddy φιλοξένησε στον καλωδιακό δίκτυό του REVOLT TV, συζήτηση με θέμα τις συνέπειες της COVID-19 στην Αφρο-Αμερικανική Κοινότητα με τη συμμετοχή πολιτικών και εκπροσώπων της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM