Ο Raf Simons έβαλε στη νέα συλλογή εσωρούχων Calvin Klein εικόνες από το «Φιλί» του Andy Warhol

Ο Raf Simons έβαλε στη νέα συλλογή εσωρούχων Calvin Klein εικόνες από το «Φιλί» του Andy Warhol Facebook Twitter
0

Από τότε που ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ Calvin Klein και Andy Warhol Foundation, ο σχεδιαστής Raf Simons έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές έργα του καλλιτέχνη, λιγότερα «διάσημα» από άλλα, τόσο στην πασαρέλα όσο και σε διαφημιστικές καμπάνιες. 

Οι πρόσφατες εικόνες που ανέσυρε από το αρχείο ανήκουν στις πρώτες κινηματογραφικές εξερευνήσεις του Warhol κι είναι ίσως το πιο προκλητικό έργο του. Ο σχεδιαστής επέλεξε μερικά στιγμιότυπα από το φιλμ «Kiss» του 1963, τα οποία και τύπωσε πάνω στην capsule συλλογή εσωρούχων του. 

Ο Raf Simons έβαλε στη νέα συλλογή εσωρούχων Calvin Klein εικόνες από το «Φιλί» του Andy Warhol Facebook Twitter

Οι προσωπικές στιγμές μεταξύ ζευγαριών του ίδιου και του αντίθετου φύλου καταγράφηκαν για τριάμισι λεπτά από τον Warhol, ο οποίος, σε μια πρωτοποριακή κίνηση, αγνόησε πλήρως τον κανόνα των τριών δεύτερων που εφάρμοζε τότε το Χόλιγουντ.

Ο Raf Simons έβαλε στη νέα συλλογή εσωρούχων Calvin Klein εικόνες από το «Φιλί» του Andy Warhol Facebook Twitter

Η νέα συλλογή αναδεικνύει την ρομαντική και ταυτόχρονα αισθησιακή πλευρά του έργου του Andy Warhol, σε αντίθεση σε αντίθεση με την συλλογή SS18, η οποία χαρακτηριζόταν από πιο σκοτεινά έργα του καλλιτέχνη, ανάμεσά τους τα «Knives» και «The Electric Chair». 

Δείτε ολόκληρο το φιλμ «Kiss» σε σκηνοθεσία Andy Warhol:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM