Ο R. Kelly ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να δώσει συναυλίες

Ο R. Kelly ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να δώσει συναυλίες Facebook Twitter
0

Ο τραγουδιστής R. Kelly ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να εμφανιστεί σε συναυλίες.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να εξασφαλίσει εμφανίσεις στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο όταν συνελήφθη πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να δώσει μέχρι πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι τον επόμενο μήνα και κατέθεσε αίτημα στο δικαστήριο.

Στο νέο αίτημα δεν αναφέρεται ο χώρος, στον οποίο θα διοργανωθούν οι συναυλίες ή το χρηματικό πόσο που ο R. Kelly θα αποκομίσει.

Οι συναυλίες στη Μέση Ανατολή είχαν ανακοινωθεί πριν από τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το αίτημα, ο R Kelly δίνει αγώνα για να πληρώσει τη διατροφή για το παιδί του και αυξάνονται καθημερινά τα έξοδα για τις αμοιβές των δικηγόρων.

Στο έγγραφο σημειώνεται ότι μια σειρά συναυλιών στο Ιλινόις ακυρώθηκε και ότι η μουσική του αποσύρθηκε από streaming υπηρεσίες.

«Δεν μπορεί να εργαστεί και κατά συνέπεια δεν μπορεί να βγάλει τα προς το ζην, αν είναι εγκλωβισμένος στο Ιλινόις ή ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής» αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο πέντε σελίδων.

Ο τραγουδιστής αποφυλακίστηκε δηλώνοντας αθώος και καταβάλλοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του R Kelly διατυπώθηκαν ξανά όταν προβλήθηκε η σειρά ντοκιμαντέρ «Life Surviving R Kelly» τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ