Ο Ομπάμα αποκάλυψε πως ο φίλος της Μάλια έκανε καραντίνα μαζί τους: «Είναι καλό παιδί»

Ο Ομπάμα αποκάλυψε πως ο φίλος της Μάλια έκανε καραντίνα μαζί τους: «Είναι καλό παιδί» Facebook Twitter
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε πως ο Βρετανός φίλος της κόρης του, Μάλια, έκανε καραντίνα μαζί με την οικογένεια στις πρώτες ημέρες της πανδημίας. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο The Bill Simmons Podcast, ο 59χρονος πρώην Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τον σύντροφο της 22χρονης κόρης του, Rory Farquharson, έναν «υπέροχο νεαρό άντρα». 

«Υπήρχε όλο αυτό το θέμα με τη βίζα, μπήκε σε αναστολή εργασίας, οπότε τον αναλάβαμε. Και δεν ήθελα να τον συμπαθήσω, αλλά είναι καλό παιδί», είπε. 

Ο Rory Farquharson, γιος τραπεζίτη από το Λονδίνο, κατέληξε να μείνει με την οικογένεια Ομπάμα «για αρκετό καιρό» και, σύμφωνα με τον πατέρα της Μάλια, είχε πολλή όρεξη για φαγητό. 

«Το μοναδικό πράγμα που ανακαλύπτεις είναι πως οι νεαροί άντρες τρώνε», είπε ο Ομπάμα. «Είναι περίεργο να τους βλέπεις να καταναλώνουν φαγητό. Και ο λογαριασμός στο σούπερ μάρκετ αυξήθηκε κατά 30%», πρόσθεσε γελώντας. 


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε την ιστορία για τον φιλοξενούμενο όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή του ως μπαμπάς στη διάρκεια της καραντίνας. 

«Ίσως το να μαθαίνω χαρτιά στη Μάλια, τη Σάσα και τον φίλο της που έμεινε μαζί μας για λίγο. Και να τους μαθαίνω πώς να μιλάνε μάγκικα και να πετάνε τα χαρτιά», πρόσθεσε. 

Ο Rory Farquharson και η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Χάρβαρντ. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί το 2017 σε ένα πάρτι μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Χάρβαρντ και Γέιλ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM