Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για τη βοήθεια στην Μπρουκ Σιλντς όταν έπαθε κρίση

Κούπερ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για το πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο βοήθησε την Μπρουκ Σιλντς να ξεπεράσει μια κρίση.

Ο διάσημος ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ τόνισε ότι θα παραμείνει υποστηρικτικός φίλος στο πλευρό της Μπρουκ Σιλντς μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλεσε τον Κούπερ «φύλακα άγγελο», καθώς βρέθηκε στο πλάι της όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη γενικευμένη νευρική κρίση. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έτυχε να βρίσκεται στο εστιατόριο, όταν η Μπρουκ Σιλντς έπαθε την κρίση. Αποφάσισε να συνοδέψει την ηθοποιό στο νοσοκομείο, επειδή βοηθός της δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, τον Κρις Χέντσι. 

«Ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», είπε ο Κούπερ στο Extra στο περιθώριο των βραβείων Gotham.

Τι είχε αναφέρει η Μπρουκ Σιλντς για τον Μπράντλεϊ Κούπερ 

Η Μπρουκ Σιλντς είχε μια «σουρεαλιστική»- όπως τη χαρακτήρισε- εμπειρία, όταν έπειτα από κρίση συνήλθε και είδε τον Μπράντλεϊ Κούπερ να της κρατά το χέρι, μέσα στο ασθενοφόρο. 

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο, σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Λίγο αφού μπήκε στο εστιατόριο, η Μπρουκ Σιλντς έπαθε κρίση, την οποία απέδωσε στο γεγονός ότι είχε πιει μεγάλη ποσότητα νερού εκείνη την ημέρα. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Glamour, η ηθοποιός περιέγραψε ότι έπεσε «με το κεφάλι στον τοίχο», ενώ «έβγαζα αφρό από το στόμα, ήμουν μπλε». Το επόμενο που θυμάται ήταν να τη βάζουν σε ασθενοφόρο, όπου της χορήγησαν οξυγόνο και να βλέπει τον Μπράντλεϊ Κούπερ καθισμένο δίπλα της, να της κρατά το χέρι. 

«Σκέφτηκα, έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος. Συνέρχεσαι και ο Μπράντλεϊ Κούπερ λέει “Θα έρθω μαζί σου στο νοσοκομείο Μπρουκ” και κρατά το χέρι σου», δήλωσε η ηθοποιός. «Είδα το χέρι του Μπράντλεϊ Κούπερ στο δικό μου και σκέφτηκα "αυτό είναι παράξενο και σουρεαλιστικό"», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM