Ο Χόακιν Φοίνιξ επιστρέφει με ένα «λυρικό, ερωτικά φορτισμένο» φιλμ νουάρ

Ο Χόακιν Φοίνιξ επιστρέφει με ένα «λυρικό, ερωτικά φορτισμένο« φιλμ νουάρ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Χόακιν Φίνιξ ξεκινάει γυρίσματα. Οι θαυμαστές του πολυβραβευμένου ηθοποιού αυτή τη φορά θα τον απολαύσουν σε ένα «λυρικό, ερωτικά φορτισμένο ρομάντζο». 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό φιλμ νουάρ του Τοντ Χέινς, ενώ θα συνεργαστεί πίσω από τις κάμερες, με τη βραβευμένη διευθύντρια Φωτογραφίας Μαρίζ Αλμπέρτι. 

Είναι μία ακόμη συνεργασία της αξιόλογης κινηματογραφίστριας με τον σκηνοθέτη μετά την αμερικανό-βρετανική ταινία του 1998 «Velvet Goldmine». Ο φίλος και σταθερός συνεργάτης του, διευθυντής Φωτογραφίας Εντουαρντ Λάκμαν (Edward Lachman) δεν θα είναι πίσω από τη νέα παραγωγή λόγω προβλημάτων υγείας. 

Το σενάριο της άτιτλης προς το παρόν ταινίας, συνυπογράφουν ο Χέινς με τον Τζόναθαν Ρέιμοντ (Jon Raymond). Ο βραβευμένος πρωταγωνιστής υποδύεται «τον Ρίτσαρντ Ρεντ έναν εκρηκτικό αστυνομικό του Λος Άντζελες τη δεκαετία του ΄30 ο οποίος γνωρίζεται με τον Τζο Τόμας, έναν βαθιά αφομοιωμένο ιθαγενή Αμερικανό δάσκαλο και γίνονται στόχοι της διεφθαρμένης πολιτειακής εξουσίας της πόλης. Μαζί καταφεύγουν στο Μεξικό για να σωθούν. Καθώς η απειλή του παγκόσμιου πολέμου ελλοχεύει, συνάπτουν ερωτική σχέση που επαναπροσδιορίζει τις αντιλήψεις τους για το παρελθόν, το μέλλον και για τον εαυτό τους». 

Το φιλμ περιγράφεται ως ένα «λυρικό, ερωτικά φορτισμένο ρομάντζο», σύμφωνα με την γαλλική εταιρία παραγωγής και διανομής MK2 Films. 

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πιθανότατα η ταινία να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες το 2025. 

Τα γυρίσματα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει το World of Reel. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ