Ο Γιώργος Λάνθιμος θα κάνει την Έμα Στόουν επαγγελματία δολοφόνο

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα κάνει την Έμα Στόουν επαγγελματία δολοφόνο Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Με την ταινία «Bugonia» να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και τη διασκευή του «My Year of Rest and Relaxation» να είναι σε αναμονή, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ένα ακόμη, νέο πρότζεκτ στα σκαριά.

Σύμφωνα με το «The Film Stage», ο Έλληνας δημιουργός θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει την σκηνοθεσία του θρίλερ με τίτλο «Fatale». Πρόκειται για την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 1977 ο Γάλλος συγγραφέας Ζαν-Πατρίκ Μανσέτ (Jean-Patrick Manchette). Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες για το καστ, αλλά ο πρωταγωνιστικός ρόλος «φωνάζει» το όνομα της Έμα Στόουν (Emma Stone), της «μούσας του» όπως συνήθως αποκαλείται.

Το «Fatale» ακολουθεί την πανέμορφη Aimée Joubert, μία επαγγελματία δολοφόνο. Είναι ψυχρή, δολοπλόκα και συναισθηματικά αποστασιοποιημένη, χρησιμοποιώντας την ομορφιά και τη γοητεία της ως εργαλεία για να χειραγωγήσει και να εξοντώσει τους στόχους της. Καθώς η ιστορία της ξεδιπλώνεται, η ζωή της Aimée αρχίζει να καταρρέει.

Ο Λάνθιμος είχε ένα βαρύ πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια. Το πολυβραβευμένο «Poor Things» έφερε στην Στόουν ένα ακόμη Όσκαρ το 2023. Ενώ τον περασμένο χρόνο κυκλοφόρησε το «Kind of Kindness», επίσης με πρωταγωνίστρια τη Στόουν, το οποίο χάρισε στον Τζέσι Πλέμονς (Jesse Plemons) το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στις Κάννες, αλλά δεν έτυχε τόσο καλής υποδοχής από τους κριτικούς.

Καθώς αρχίζουν να διαρρέουν περισσότερες πληροφορίες για το «Fatale», δεν θα ήταν έκπληξη αν το όνομα της Στόουν εμφανιστεί ξανά στο καστ, αναφέρει το δημοσίευμα του Word of Reel.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βικτοριανά μανίκια και μικροσκοπικά εσώρουχα: Τα κοστούμια της Holly Waddington για το «Poor Things»

Συνέντευξη / Βικτοριανά μανίκια και μικροσκοπικά εσώρουχα: Τα κοστούμια της Holly Waddington για το «Poor Things»

Η Βρετανή ενδυματολόγος που βραβεύθηκε με Όσκαρ για την εκπληκτική δουλειά της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου περιγράφει στη LiFO πώς έπλασε τον ενδυματολογικό κώδικα της Μπέλα Μπάξτερ με αφορμή την έκθεση των κοστουμιών της ταινίας στο Μουσείο Μπενάκη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM