ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

O δολοφόνος της Grimmie ήταν παθιασμένος μαζί της, έλεγε πως τη γνώριζε και ήθελε να ομορφύνει για να την κατακτήσει

O δολοφόνος της Grimmie ήταν παθιασμένος μαζί της, έλεγε πως τη γνώριζε και ήθελε να ομορφύνει για να την κατακτήσει Facebook Twitter
0

Οι συνάδελφοι του Kevin Loibl, του ανθρώπου που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Christina Grimmie υποστηρίζουν πως ο 27χρονος προσπάθησε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση του για να την κατακτήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, αρκετοί άνθρωποι που δούλεψαν με τον Loibl περιγράφουν την ερωτική του τρέλα για την 22χρονη τραγουδίστρια ως κάτι «εκτός ορίων».

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι λίγο πριν αποφασίσει να τη δολοφονήσει προσπάθησε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση. Έβαλε μαλλιά, έκανε εγχείρηση λέιζερ στα μάτια προκειμένου να διορθώσει την όρασή του, ενώ έγινε ακόμη και χορτοφάγος για να χάσει βάρος.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, στη δουλειά άκουγε συνεχώς τα τραγούδια της Grimmie, ενώ ορκιζόταν ότι μια μέρα θα την κάνει γυναίκα του.

Οι συνάδελφοι του στο κατάστημα ηλεκτρονικών Best Buy υποστηρίζουν, επιπλέον, ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Loibl πήγε σε μία από τις συναυλίες της και άφησε να εννοηθεί ότι τη συνάντησε από κοντά.

Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν στο TMZ ότι ο δολοφόνος της Grimmie ισχυριζόταν ότι έπαιζε παιχνίδια στο διαδίκτυο με τη νεαρή τραγουδίστρια.

Εντούτοις, πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον της άτυχης κοπέλας λέει ότι η ίδια δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον Loibl.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι συνάδελφοι του τον πείραζαν πως ποτέ δεν πρόκειται να κατακτήσει την 22χρονη τραγουδίστρια επειδή αυτή διατηρούσε σχέση με τον παραγωγό της.

Αν και η σχέση αυτή δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, φωτογραφίες της Christina και του φερόμενου ως φίλου της δημοσιεύονταν κατά καιρούς στα social media.

Όπως υποστηρίζει το ΤΜZ, η σχέση αυτή εξαγρίωσε τον Loibl και τον οδήγησε στο τραγικό φινάλε της περασμένης Παρασκευής, όταν πυροβόλησε την Grimmie στο κεφάλι και έπειτα έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Mε στοιχεία από TMZ

Πολιτισμός
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ