Ο Brian και ο Roger Eno φέτος το καλοκαίρι στο Ηρώδειο

Ο Brian Eno με τον Roger Eno φέτος το καλοκαίρι στο Ηρώδειο Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά στη σκηνή, ο Brian Eno θα συναντήσει τον αδερφό του και επίσης συνθέτη, Roger Eno για μια μοναδική συναυλία κάτω από την Ακρόπολή. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021.

Τα δύο αδέλφια έχουν μία μακρά, εντυπωσιακή καριέρα ως καλλιτέχνες. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον με τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους στη μουσική και ηχογραφούν τακτικά μαζί από το 1983.

Αρχικά συνεργάστηκαν με τον Daniel Lanois στο soundtrack του επικού ντοκιμαντέρ For All Mankind του Al Reinert για την προσσελήνωση του Apollo και κυκλοφόρησαν το φημισμένο άλμπουμ Apollo: Atmospheres και Soundtracks. Έχουν επίσης συνεργαστεί σε αρκετά soundtracks, για τις ταινίες Dune (1984), Opera (1987), The Jacket (2005), τη βραζιλιάνικη O Nome da Morte (2017) και προτάθηκαν για βραβείο Bafta για τη μουσική που έγραψαν για την τηλεοπτική σειρά του Danny Boyle, Mr. Wroe's Virgins (1993).
 

Το 2020 το ντουέτο κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ που ηχογράφησαν μαζί, με τίτλο Mixing Colors, στην περίφημη δισκογραφική εταιρεία Deutsche Grammophon. Το άλμπουμ έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές σε ολόκληρο τον κόσμο και αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το EP 6 κομματιών, Luminous.

Ο Brian Eno με τον Roger Eno φέτος το καλοκαίρι στο Ηρώδειο Facebook Twitter

Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας ξεκινά την Παρασκευή 14 Μάϊου

Ο αριθμός εισιτηρίων είναι αυστηρά περιορισμένος.

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Τα εισιτήρια είναι απολύτως προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα.

Στη συγκεκριμμένη συναυλία υπάρχει όριο αγοράς4 εισιτήρια ανά άτομο/παραγγελία.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 40 ευρώ και φθάνουν τα 200 ευρώ. 

Συγκεκριμένα:
 

Κάτω Διάζωμα

Διακεκριμένη Ζώνη: 200 ευρώ

Ζώνη A: 170 ευρώ

Ζώνη B: 145 ευρώ

Ζώνη Γ: 120 ευρώ
 

Άνω Διάζωμα

Ζώνη Δ: 80 ευρώ

Ζώνη E: 70 ευρώ

Ζώνη ΣΤ: 55 ευρώ

Ζώνη Z: 40 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (Κάτω Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 40 ευρώ.

Κρατήσεις στο [email protected] και στο τηλέφωνο 210 3221 897.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM