Ο Άντονι Κάριγκαν για την αλωπεκία: Μου έλεγαν πως θα έχανα ρόλους, όμως με ατσάλωσε, με έκανε καλύτερο ηθοποιό

Ο Άντονι Κάριγκαν για την αλωπεκία: Μου έλεγαν πως θα έχανα ρόλους, όμως με ατσάλωσε, με έκανε καλύτερο ηθοποιό Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Άντονι Κάριγκαν (Anthony Carrigan) λέει ότι η αλωπεκία, κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις και τον κίνδυνο απομόνωσης στη βιομηχανία του θεάματος, τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό.

Ο ηθοποιός -που υποδύεται τον NoHo Hank στην κωμωδία του HBO «Barry»- άρχισε να χάνει τα μαλλιά στα 20 του. Όταν έφτασε τα 30, έπρεπε να φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες και περούκες για να υποδυθεί τον χαρακτήρα του στο «The Forgotten».

Μιλώντας στο Page Six, ο Κάριγκαν ανέφερε ότι «πολλοί του είπα πως δε θα έπαιρνε πλέον ρόλους» λόγω της τριχόπτωσης του.

«Μου είπαν ότι δεν ήμουν πια ελκυστικός», θυμάται ο 42χρονος ηθοποιός. «Μου είπαν ότι δεν θα κλείσω ρόλους. Ήταν κάτι που φοβόμουν τόσο πολύ να ακούω από μικρός».

Αλλά οι αρνητικές αυτές προειδοποιήσεις και απειλές τού ατσάλωσαν τη θέληση, οδηγώντας τον να ακολουθήσει τους ρόλους που ήθελε πραγματικά.

«Μου έδωσε το πάθος και άναψε τη φωτιά για να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος», εξήγησε. «Και ουσιαστικά αυτό έκανα».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι η αλωπεκία τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό επειδή τώρα αγκαλιάζει τη «μοναδικότητα» του.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες όλοι προσπαθούν να συμμορφωθούν με κάποιον τρόπο και νιώθω τι κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς. Από εκεί προέρχονται τα ενδιαφέροντα πράγματα. Από εκεί προέρχονται πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις».

Και ξεκάθαρα, οι προσπάθειες του Κάριγκαν απέδωσαν καρπούς καθώς σημείωσε την «συντριπτική» αγάπη που λαμβάνει, ενώ παίζει τον NoHo Hank, έναν γκέι Τσετσένο μαφιόζο με χρυσή καρδιά.

«Μόνο το πλήθος των ανθρώπων που με πλησιάζουν και μου μιλάνε ή εκφράζουν το θαυμασμό τους… πραγματικά με κάνει να νιώθω ότι είμαι μέρος ενός πολύ ιδιαίτερου πράγματος», εξήγησε. «Και πραγματικά προσπαθώ να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Και ενώ παραδέχεται ότι του έχουν προσφερθεί πολλοί ρόλοι γκάνγκστερ από την επιτυχία του «Barry», ελπίζει να δείξει στο Χόλιγουντ ότι είναι ικανός για πολλά περισσότερα.

«Όλοι είναι σαν να βάζουν το μυαλό τους σε μία διαδρομή», είπε. «Μου αρέσει να παίζω τους κακούς, είναι τόσο διασκεδαστικό. Αλλά προφανώς, ναι, υπάρχουν τόσοι περισσότεροι ρόλοι εκεί έξω και τόσοι περισσότεροι που μπορώ να κάνω».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM