Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters»

Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters» Facebook Twitter
Ο Μπιλ Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι θα παίξει στη νέα ταινία Ghostbusters (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ επιβεβαίωσε αυτό που φημολογούνταν εδώ και καιρό: θα παίξει στη νέα ταινία «Ghostbusters».

Ο Μάρεϊ υπήρξε ένα από τα πρόσωπα- κλειδιά του αρχικού καστ της ταινίας, ως δρ. Πίτερ Βένκμαν. Τώρα, θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο, στο «Ghostbusters: Afterlife», που σκηνοθετεί ο Τζέισον Ρίτμαν, γιος του Ιβάν Ρίτμαν ο οποίος υπέγραψε τις αρχικές ταινίες. Ο Μάρεϊ είχε εμφανιστεί και στο ριμέικ του 2016, που είχε γυναικείο καστ, αλλά είχε υποδυθεί διαφορετικό χαρακτήρα.

«Το σενάριο είναι καλό. Έχει πολλά συναισθήματα. Με ενδιαφέρουσες ατάκες. Θα πιάσει», είπε στο Vanity Fair ο Μπιλ Μάρεϊ, ανακοινώνοντας ότι θα μετάσχει στην ταινία. Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι συμπρωταγωνιστές του, Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον επίσης επιστρέφουν ως δρ. Ρέι Σταντς και Γουίνστον Ζέντεμορ αντίστοιχα.


Ο Χάρολντ Ράμις, που έπαιζε τον δρ. Εγκον Σπένγκλερ και είχε γράψει το σενάριο των αρχικών ταινιών μαζί με τον Ακρόιντ, έφυγε από τη ζωή το 2014. «Είμαστε ένας μείον. Αυτό είναι το θέμα. Και αυτή είναι η ιστορία που θα πούμε», δήλωσε ο Μάρεϊ. Ηταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM