Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ξανά μαζί στην ταινία «RIP»

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ξανά μαζί στην ταινία «RIP» Facebook Twitter
Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ/ Φωτ.: EPA
0

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά. Το κινηματογραφικό δίδυμο ετοιμάζει την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη με το αστυνομικό θρίλερ «RIP», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την εταιρεία των δύο πρωταγωνιστών «Artists Equity» με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή η οποία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες διανομής για να προβληθεί είτε σε κινηματογραφικές αίθουσες είτε σε streaming πλατφόρμες.

Σημειώνεται ότι ο Ντέιμον και ο 'Αφλεκ ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air» η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και είχε ικανοποιητικές εισπρακτικές επιδόσεις.

Η φιλία τους κρατά από τα σχολικά χρόνια ενώ το κοινό τους ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη έγινε στην ταινία του 1989 «Field of Dreams».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MOANA ΒΑΙΑΝΑ ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ DISNEY

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ