Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα

Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα Facebook Twitter
0

Η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που ένιωσε άνετα φορώντας εσώρουχα στην πασαρέλα ήταν στο σόου Savage X Fenty, παρόλο που έχει εμφανιστεί τρεις φορές σε επιδείξεις της Victoria's Secret. 

Το σόου Savage X Fenty της Rihanna έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, αποσπώντας θετικά σχόλια για την παρουσία diversity μοντέλων, ανάμεσά τους οι αδερφές Hadid αλλά και οι Laverne Cox, Alek Wek, Aquaria και πολλές ακόμη.

Πολλοί φυσικά ήταν εκείνοι που σύγκριναν την επίδειξη της Rihanna με τα σόου της Victoria's Secret, που κατά καιρούς έχει δεχθεί έντονη κριτική για την απροθυμία της να συμπεριλάβει «διαφορετικά» μοντέλα στα σόου και τις διαφημιστικές καμπάνιες της. Να σημειωθεί δε πως φέτος το διάσημο brand εσωρούχων δεν έκανε καθόλου το καθιερωμένο σόου του, καθώς γίνονται διάφορες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της εταιρίας.

Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα Facebook Twitter
H Bella Hadid στο σόου της Victoria's Secret το 2018. EPA/JASON SZENES

Μιλώντας στο Vogue Fashion Festival στο Παρίσι, η Μπέλα Χαντίντ είπε, «Η Rihanna είναι καταπληκτική. Για μένα, ήταν πρώτη φορά σε πασαρέλα που ένιωσα πραγματικά σέξι. Επειδή όταν έκανα για πρώτη φορά Fenty, έκανα και άλλα σόου εσωρούχων και ποτέ δεν αισθάνθηκα δυνατή σε πασαρέλα, φορώντας εσώρουχα».

Το διάσημο σουπερμόντελ μίλησε επίσης για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος της μόδας. Αν και παραδέχθηκε πως το βρίσκει σπουδαίο που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Τομ Φορντ και Μάριο Σορέντι, η Μπέλα Χαντίντ είπε πως νιώθει «ένοχη που μπορεί και κάνει τόσο καταπληκτική ζωή», αλλά συνεχίζει να έχει κατάθλιψη. «Δεν βγάζει νόημα», πρόσθεσε.

Στα 23 της σήμερα, η Μπέλα λέει πως τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησαν όταν ήταν 18 ετών και πως έκλαιγε όλη την ώρα. «Θα ήταν κρίμα να μην μιλούσα ανοιχτά για κάτι όπως η ψυχική υγεία επειδή βασικά είναι κάτι που βιώνω έντονα τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα είμαι εδώ και είμαι καλά, αλλά πήρε καιρό», ανέφερε η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

Some finds from our day shooting our @nlvogue cover 🖤 @seanthomas_photo @rinketjepkema and I had the privilege of shutting down the Rijksmeusum for a night to run around and be one with the some of the most incredible art in the world. In the room of Rembrandt, i stood in front of one of his pieces, a portrait of Johannes Wtenbogaert. And here I am at the peak of the Museum which is one of the highest points of any building in Holland. The most insane part of the day was being able to see operation “Night Watch “ in person. It is being scanned as we speak, inch by inch, to keep its beauty restored. It’s the largest research and restoration project on this piece and to see the amplitude and greatness of it was absolutely incredible !! This day was so beyond memorable and to be part of the Dutch art issue makes me so proud to be a Dutchie. I love you Holland

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

23♥️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ