LIVE!

Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα

Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα Facebook Twitter
0

Η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε πως η πρώτη φορά που ένιωσε άνετα φορώντας εσώρουχα στην πασαρέλα ήταν στο σόου Savage X Fenty, παρόλο που έχει εμφανιστεί τρεις φορές σε επιδείξεις της Victoria's Secret. 

Το σόου Savage X Fenty της Rihanna έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, αποσπώντας θετικά σχόλια για την παρουσία diversity μοντέλων, ανάμεσά τους οι αδερφές Hadid αλλά και οι Laverne Cox, Alek Wek, Aquaria και πολλές ακόμη.

Πολλοί φυσικά ήταν εκείνοι που σύγκριναν την επίδειξη της Rihanna με τα σόου της Victoria's Secret, που κατά καιρούς έχει δεχθεί έντονη κριτική για την απροθυμία της να συμπεριλάβει «διαφορετικά» μοντέλα στα σόου και τις διαφημιστικές καμπάνιες της. Να σημειωθεί δε πως φέτος το διάσημο brand εσωρούχων δεν έκανε καθόλου το καθιερωμένο σόου του, καθώς γίνονται διάφορες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της εταιρίας.

Μπέλα Χαντίντ: Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα Facebook Twitter
H Bella Hadid στο σόου της Victoria's Secret το 2018. EPA/JASON SZENES

Μιλώντας στο Vogue Fashion Festival στο Παρίσι, η Μπέλα Χαντίντ είπε, «Η Rihanna είναι καταπληκτική. Για μένα, ήταν πρώτη φορά σε πασαρέλα που ένιωσα πραγματικά σέξι. Επειδή όταν έκανα για πρώτη φορά Fenty, έκανα και άλλα σόου εσωρούχων και ποτέ δεν αισθάνθηκα δυνατή σε πασαρέλα, φορώντας εσώρουχα».

Το διάσημο σουπερμόντελ μίλησε επίσης για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος της μόδας. Αν και παραδέχθηκε πως το βρίσκει σπουδαίο που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Τομ Φορντ και Μάριο Σορέντι, η Μπέλα Χαντίντ είπε πως νιώθει «ένοχη που μπορεί και κάνει τόσο καταπληκτική ζωή», αλλά συνεχίζει να έχει κατάθλιψη. «Δεν βγάζει νόημα», πρόσθεσε.

Στα 23 της σήμερα, η Μπέλα λέει πως τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησαν όταν ήταν 18 ετών και πως έκλαιγε όλη την ώρα. «Θα ήταν κρίμα να μην μιλούσα ανοιχτά για κάτι όπως η ψυχική υγεία επειδή βασικά είναι κάτι που βιώνω έντονα τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα είμαι εδώ και είμαι καλά, αλλά πήρε καιρό», ανέφερε η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

Some finds from our day shooting our @nlvogue cover 🖤 @seanthomas_photo @rinketjepkema and I had the privilege of shutting down the Rijksmeusum for a night to run around and be one with the some of the most incredible art in the world. In the room of Rembrandt, i stood in front of one of his pieces, a portrait of Johannes Wtenbogaert. And here I am at the peak of the Museum which is one of the highest points of any building in Holland. The most insane part of the day was being able to see operation “Night Watch “ in person. It is being scanned as we speak, inch by inch, to keep its beauty restored. It’s the largest research and restoration project on this piece and to see the amplitude and greatness of it was absolutely incredible !! This day was so beyond memorable and to be part of the Dutch art issue makes me so proud to be a Dutchie. I love you Holland

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

23♥️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του: «Την αγαπώ όπως πριν»

Διεθνή / «Τον αγαπoύσα ως γιο, την αγαπώ ως κόρη»: Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του

Ο Robert De Niro δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει πλήρως την τρανς κόρη του, Airyn De Niro, μετά τη συνέντευξή της στο Them όπου μίλησε για τη μετάβασή της και την επιρροή που είχαν στη ζωή της οι μαύρες γυναίκες. «Την αγαπώ όπως πριν», είπε ο ηθοποιός στο Variety.
THE LIFO TEAM
Η Maggie Gyllenhaal αποκαλύπτει: «Η Warner μού είπε ότι δεν μπορώ να βάλω τον Frankenstein να γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Πολιτισμός / «Η Warner απαίτησε ο Frankenstein να μη γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Η Maggie Gyllenhaal αποκάλυψε ότι οι προβολές δοκιμής του «The Bride» οδήγησαν σε παρεμβάσεις της Warner Bros. σχετικά με τη βία και τη σεξουαλική βία στην ταινία, ανοίγοντας συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και τις εμπορικές ανησυχίες ενός μεγάλου στούντιο.
THE LIFO TEAM
Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Διεθνή / Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake προσέφυγε εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας να μπλοκαριστεί η δημοσιοποίηση οκτάωρου βίντεο από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024, επικαλούμενος λόγους ιδιωτικότητας, καθώς αμερικανικά μέσα έχουν καταθέσει αιτήματα πρόσβασης βάσει της νομοθεσίας περί ελευθερίας πληροφόρησης.
THE LIFO TEAM
ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM