«Μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», λέει η Πάρις Χίλτον σε νέο ντοκιμαντέρ

«Μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», λέει η Πάρις Χίλτον σε νέο ντοκιμαντέρ Facebook Twitter
EPA
0

Η Πάρις Χίλτον δηλώνει ότι της είναι δύσκολο να είναι «φυσιολογική» και πως ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια «υποδύεται» έναν ρόλο.

Αυτά ακούγονται μεταξύ άλλων στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της με τίτλο «This is Paris». Σε αυτό, η Χίλτον αναφέρεται και σε ένα τραύμα της παιδικής ηλικίας της και συγκινείται, δίχως να αποσαφηνίζεται σε τι αναφέρεται.

«Κάτι συνέβη στην παιδική ηλικία μου και δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό. Δεν μπορούσα να το πω, γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα με τιμωρούσαν. Ακόμη έχω εφιάλτες για αυτό», λέει και συμπληρώνει ότι το μόνο που τη βοήθησε να κρατήσει τα λογικά της ήταν «να σκέφτομαι ποια θέλω να γίνω όταν θα έφευγα από εκεί. Δημιούργησα αυτό το brand, αυτή την persona και τον ρόλο και από τότε "κόλλησα" με αυτό».

 

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και η αδελφή της, Νίκι, η οποία αναφέρει «άκουσα ουρλιαχτά». Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στο YouTube από τις 14 Σεπτεμβρίου. 

«Είμαι τόσο συνηθισμένη στο να παίζω έναν ρόλο, που μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», δηλώνει ακόμη η Πάρις Χίλτον. «Ο κόσμος νομίζει ότι με ξέρει, αλλά κανένας δεν γνωρίζει αλήθεια ποια είμαι. Μερικές φορές δεν ξέρω ποια είμαι, δεν ήμουν έτσι παλιά», συμπληρώνει.

«Πάντα φορώ αυτό το προσωπείο της ευτυχισμένης, τέλειας ζωής», δηλώνει ακόμη, ενώ όταν την ρωτούν αν είναι ευτυχισμένη, απαντά «Μερικές φορές».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς που κυκλοφόρησε το 2023 και εστιάζει στη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» (1982) το οποίο ηχογράφησε ο Σπρίνγκστιν στο δωμάτιο του στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο
LIFO NEWSROOM
Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Ντάριο Αρτζέντο που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 85 του χρόνια έχει πλέον αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πλατό εδώ και τρία χρόνια, καθώς πέρα από το εμπόδιο της ηλικίας του απογοητεύτηκε και από την αποδοχή που είχε η τελευταία του ταινία «Μαύρα Γυαλιά»
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο» δήλωσε η Έμα Στόουν - «Η ταινία δείχνει τι συμβαίνει τώρα στην κοινωνία» τόνισε ο σκηνοθέτης
LIFO NEWSROOM
Το Μουσείου Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Το μουσείο ζητά από την κυβέρνηση να παρέχει επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να καλυφθούν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και τα μέτρα βιωσιμότητας – τονίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί απλώς οικονομική ενίσχυση, αλλά συμβατική υποχρέωση
LIFO NEWSROOM