«Μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», λέει η Πάρις Χίλτον σε νέο ντοκιμαντέρ

«Μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», λέει η Πάρις Χίλτον σε νέο ντοκιμαντέρ Facebook Twitter
EPA
0

Η Πάρις Χίλτον δηλώνει ότι της είναι δύσκολο να είναι «φυσιολογική» και πως ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια «υποδύεται» έναν ρόλο.

Αυτά ακούγονται μεταξύ άλλων στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της με τίτλο «This is Paris». Σε αυτό, η Χίλτον αναφέρεται και σε ένα τραύμα της παιδικής ηλικίας της και συγκινείται, δίχως να αποσαφηνίζεται σε τι αναφέρεται.

«Κάτι συνέβη στην παιδική ηλικία μου και δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό. Δεν μπορούσα να το πω, γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα με τιμωρούσαν. Ακόμη έχω εφιάλτες για αυτό», λέει και συμπληρώνει ότι το μόνο που τη βοήθησε να κρατήσει τα λογικά της ήταν «να σκέφτομαι ποια θέλω να γίνω όταν θα έφευγα από εκεί. Δημιούργησα αυτό το brand, αυτή την persona και τον ρόλο και από τότε "κόλλησα" με αυτό».

 

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και η αδελφή της, Νίκι, η οποία αναφέρει «άκουσα ουρλιαχτά». Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στο YouTube από τις 14 Σεπτεμβρίου. 

«Είμαι τόσο συνηθισμένη στο να παίζω έναν ρόλο, που μου είναι δύσκολο να είμαι φυσιολογική», δηλώνει ακόμη η Πάρις Χίλτον. «Ο κόσμος νομίζει ότι με ξέρει, αλλά κανένας δεν γνωρίζει αλήθεια ποια είμαι. Μερικές φορές δεν ξέρω ποια είμαι, δεν ήμουν έτσι παλιά», συμπληρώνει.

«Πάντα φορώ αυτό το προσωπείο της ευτυχισμένης, τέλειας ζωής», δηλώνει ακόμη, ενώ όταν την ρωτούν αν είναι ευτυχισμένη, απαντά «Μερικές φορές».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ