Το μοντέλο Ρία Αντωνίου κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της

Το μοντέλο Ρία Αντωνίου κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της Facebook Twitter
0

Η Ρία Αντωνίου είναι, όπως όλα δείχνουν, το γνωστό μοντέλο που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Ρία Αντωνίου πήγε, το πρωί της Δευτέρας, σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό.

Η 30χρονη έφερε σημάδια κακοποίησης στο σώμα της ενώ δράστης φέρεται να είναι ο σύντροφός της, γνωστός επιχειρηματίας. 

Το μοντέλο είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δέχεται υποστήριξη των δικών της ανθρώπων.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso ο γνωστός επιχειρηματίας απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο.

Η αστυνομία εξετάζει τώρα την καταγγελία ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη κοπέλα κατέθεσε ότι, κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε.

Το πρωί της Κυριακής ακολούθησε έντονος καβγάς. Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει το μοντέλο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά εκείνη και πάλι αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο επιχειρηματίας την κακοποίησε σεξουαλικά τη νύχτα της Κυριακής και τη Δευτέρα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντάς τον.

Η απάντηση του επιχειρηματία >>>>

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM