Μόλις κυκλοφόρησε το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ

Μόλις κυκλοφόρησε το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι από το πολυαναμενόμενο 10ο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ.

Πριν από λίγες ώρες  η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει ένα πρώτο teaser τρέιλερ από το κομμάτι της «Anti-Hero» το τρίτο που εμπεριέχεται στο άλμπουμ της «Midnights» προϊδεάζοντας τους φανς για το τι θα ακολουθήσει.

Το βίντεο κλιπ είναι σε δικό της σενάριο και σκηνοθεσία, όπως ενημερώνει η ίδια σε σχετικό tweet.

Πριν από λίγα λεπτά ανάρτησε τη νέα της δουλειά ενημερώνοντας ότι πλέον το κομμάτι είναι στην πλατφόρμα του Spotify.

Η σειρά των βίντεο για το άλμπουμ «Midnights» επικυρώνει την συνεργασία της Σουίφτ με την κινηματογραφίστρια Rina Yang.

«Αγαπώ να λέω ιστορίες. Αγαπώ να γράφω τραγούδια. Αγαπώ να κάνω βίντεο, αγαπώ να τα σκηνοθετώ. Και αυτή ήταν μία διασκεδαστική εμπειρία μαζί με την Rina Yang» είπε πρόσφατα η Σουίφτ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM