Mercedes-Benz: Ένας Έλληνας ο νέος CEO σε ΗΠΑ και Καναδά

Mercedes-Benz: Ένας Έλληνας ο νέος CEO σε ΗΠΑ και Καναδά Facebook Twitter
Mercedes-Benz: Ο Δημήτρης Ψυλλάκης επικεφαλής σε ΗΠΑ και Καναδά (Businesswire)
0

Στην αναβάθμιση του Δημήτρη Ψυλλάκη σε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz για τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά προχώρησε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2021, αντικαθιστώντας τον Nicolas Speeks, o οποίος και αποχώρησε από την εταιρεία τον Αύγουστο. Η πορεία του Δημήτρη Ψυλλάκη στην Daimler ξεκίνησε το 1992.

Αρχικά εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στην Mercedes-Benz Ελλάς. Εννέα χρόνια αργότερα ανέλαβε τη γενική διεύθυνση.

Το 2009 μετακινήθηκε στην Βραζιλία ενώ έξι χρόνια αργότερα το 2015 προήχθη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της Mercedes-Benz της Nότιας Κορέας.

Υπό την ηγεσία του, η αγορά της Νότιας Κορέας επεκτάθηκε στην 5η μεγαλύτερη στον κόσμο για τη Mercedes-Benz Cars, ενώ επιτεύχθηκε κορυφαία βαθμολογία στην ικανοποίηση των πελατών.

Από εκεί βρέθηκε επικεφαλής της γερμανικής φίρμας στον Καναδά. Πλέον από τον Ιανουάριο καλείται να αναλάβει και την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στο νέο του ρόλο, ο Δημήτρης Ψυλλάκης θα αναλάβει τη γενική ευθύνη για τη Mercedes-Benz Cars στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Αυτό σημαίνει ότι θα ηγηθεί περισσότερων από 1.600 υπαλλήλων της MBUSA και περισσότερων από 380 συνεργατών αντιπροσώπων σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς και επιπλέον 1.200 υπαλλήλων και σχεδόν 60 εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον Καναδά.

Ο Ψυλλάκης θα συνεχίσει ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Canada για το υπόλοιπο του έτους.

Με πληροφορίες του Businesswire

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM