Το μεγάλο πάρτι της Στέγης επιστρέφει

Πάρτι στη Στέγη 2024 Facebook Twitter
Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πάρτι της Στέγης επιστρέφει στον Νέο Κόσμο.
0

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πάρτι της Στέγης επιστρέφει στον Νέο Κόσμο. Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα μαγικό παιδικό πρόγραμμα με ακροβατικά, ζογκλέρ και πολλές άλλες εκπλήξεις. 

Πάρτι στη Στέγη 2024 Facebook Twitter
Μαζί του, επιστρέφουμε και εμείς. Όμως, δεν ερχόμαστε απλά πίσω. Ερχόμαστε πιο κοντά.

Την ένταση θα ανεβάσει ένα πολυσυλλεκτικό lineup με αναπάντεχα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής: o Αθηναίος μύστης της northern soul και κυνηγός σπάνιων βινυλίων DJ Breakin Moves, η νέα φωνή της ελληνικής ραπ Ladele, η Billie Kark με το δικό της Πάρτι, το φαινόμενο της ελληνικής house και τέκνο σκηνής K.atou, το δυναμικό hip-hop δίδυμο των Joker/Two-Face και, τέλος, η εκρηκτική Αυστραλιανή DJ και παραγωγός HAAi με τη μελωδική τέκνο της.

Πρόγραμμα

18:00 -19:00 | Παιδικό session | Bubble Show, γιγαντόκουκλα, DJ set από το ΒOBOS RADIO, καθώς και ακροβατικά, ζογκλερικά, μαγικά και ζωντανή μουσική από τους Flying Seagull.

19.00 - 19:45 | Breakin Moves

19:45 - 20:30 | Ladele, Billie Kark

20:30 - 21:15 | K.atou

21:35 - 22:25 | Joker/Two-Face

22.30 - 00:00 | HAAi

Το Πάρτι της Στέγης θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα, στους δρόμους γύρω από τη Στέγη.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ