Καλλιτέχνης πάει στα δικαστήρια την Taylor Swift για το Shake It Off.

Καλλιτέχνης πάει στα δικαστήρια την Taylor Swift για το Shake It Off. Facebook Twitter
1

Σε δικαστικούς μπελάδες μπαίνει η Taylor Swift, καθώς αντιμετωπίζει μια αγωγή ύψους 42 εκ. δολαρίων από τον συνάδελφό της του R & B Jesse Graham, που υποστηρίζει ότι του έκλεψε τους στίχους από το τραγούδι του Haters Gone Hate και τους έβαλε στην επιτυχία της Shake It Off.

Ο Γκράχαμ λέει ότι οι στίχοι "Cause the players gonna play, play, play, play, play; And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate" είναι "δανεισμένοι" από το τραγούδι του Haters Gone Hate, που περιλαμβάνει τη φράση: "Haters gonna hate, players gonna play".

Η εφημερίδα New York Daily News προδικάζει  ότι, αν και η ομοιότητα των δύο τραγουδιών είναι ελάχιστη πέρα από αυτά τα λόγια, ο 50χρονος Graham είναι βέβαιο ότι έχει μια νικηφόρα υπόθεση.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα ότι αν δεν είχε γράψει το δικό του τραγούδι, τότε δεν θα υπήρχε και το τραγούδι της Swift, ενώ σημείωσε ότι παρατήρησε την ομοιότητα ανάμεσα στα τραγούδια, όταν είδε την ποπ σταρ να παρουσιάζει το Shake It Off στο "The Ellen DeGeneres Show", πριν από αρκετούς μήνες.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση για τον κ. Graham, ο οποίος διευθύνει μια εκκλησιαστική οργάνωση που ονομάζεται New Day Worldwide και ετοιμάζεται να ρίξει μία μήνυση και στο CNN, επειδή διάλεξε τον τίτλο "New Day", για την πρωινή του εκπομπή.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ