Joker: Ο σκηνοθέτης υπερασπίζεται την απόφασή του να κόψει σκηνή της Lady Gaga

Joker: Ο σκηνοθέτης του Joker υπερασπίζεται την απόφασή του να κόψει σκηνή της Lady Gaga Facebook Twitter
0

Ο σκηνοθέτης του Joker, Τοντ Φίλιπς, εξήγησε την απόφασή του να κόψει μία από τις σκηνές της Lady Gaga από τη συνέχεια της ταινίας, Folie À Deux. 

Πριν καν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, η ταινία είχε ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλές σκηνές που εμφανίζονταν στο τρέιλερ ή που είχαν καταγραφεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν συμπεριλήφθηκαν στην τελική έκδοση της ταινίας. Μία από αυτές τις σκηνές αφορούσε την Gaga, ως Harley Quinn, να ανεβαίνει τα σκαλιά του δικαστηρίου της Gotham City, σταματώντας για λίγο να φιλήσει μια περαστική.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Φίλιπς αποκάλυψε ότι η σκηνή κόπηκε επειδή ήθελε να δώσει περισσότερη έμφαση στη μουσική και την ατμόσφαιρα της σκηνής, υπονοώντας ότι το φιλί θα διατάραζε τη ροή. «Ήθελα να είναι περισσότερο μια στιγμή με μουσική και ατμόσφαιρα», είπε. «Το φιλί είχε διάλογο και απλά παρεμπόδιζε τη στιγμή».

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης ότι το φιλί ήταν μια αυθόρμητη κίνηση της Gaga την ημέρα των γυρισμάτων και δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο του Folie À Deux. Άλλες σκηνές που κόπηκαν περιλαμβάνουν έναν χορό του Άρθουρ με τη Λι στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας και μία τελευταία εκτέλεση του τραγουδιού That’s Entertainment από τη Gaga πριν αποχαιρετήσει για πάντα τον χαρακτήρα του Χοακίν Φίνιξ.

Η ταινία Joker: Folie À Deux είναι πλέον στους κινηματογράφους, αλλά οι κριτικές έχουν γίνει πιο αρνητικές όσο περισσότεροι την έχουν δει. Η ταινία επίσης δεν έφτασε τις αναμενόμενες εισπρακτικές επιδόσεις, κερδίζοντας περίπου τα μισά σε σύγκριση με το άνοιγμα της πρώτης ταινίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM