Impeachment:American Crime Story - To σκάνδαλο Λεβίνσκι γίνεται σειρά και έχει trailer

Impeachment:American Crime Story - To σκάνδαλο Λεβίνσκι γίνεται σειρά και έχει trailer Facebook Twitter
Η τρίτη σεζόν του American Crime Story είναι αφιερωμένη στο σκάνδαλο Λεβίνσκι.
0

Η πρώτη σεζόν του American Crime Story ήταν αφιερωμένη στη δίκη του Ο.J. Simpson, η δεύτερη στην δολοφονία του Βερσάτσε, η τρίτη ασχολείται με ένα άλλου τύπου έγκλημα (;), το πολύκροτο σκάνδαλο Λεβίνσκι.

Για όσους δεν θυμούνται, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον είχε κρυφή ερωτική σχέση με μια υπάλληλο του Λευκού Οίκου, τη Μόνικα Λεβίνσκι. Όταν έγινε γνωστό στον Τύπο, εκείνος αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, τα στοιχεία, όμως, ήταν αδιάσειστα, αναγκάζοντάς τον να παραδεχτεί ότι είπε ψέματα δημοσίως, ένα γεγονός που έθεσε σε εκκίνηση τη συνταγματική διαδικασία καθαίρεσής του - το impeachment του τίτλου.

Η ιδιαίτερη φύση του εγκλήματος γεννά προσδοκίες για ένα πιο σύνθετο θέαμα – η πολιτική και ποινική ευθύνη του προέδρου των ΗΠΑ εκτείνεται και σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική του ζωή;- ίσως, όμως, να ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη με δεδομένη τη σφραγίδα του πολυπράγμονος Ράιαν Μέρφι στην παραγωγή, ο οποίος συνήθως μεριμνά περισσότερο για το camp στοιχείο.

Τον Μπιλ Κλιντον υποδύεται o Κλάιβ Όουεν ιδιαίτερα πειστικά, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, την Μόνικα Λεβίνσκι η αποκάλυψη του Booksmart(2019) Mπίνι Φέλντσταϊν, ενώ στον ρόλο της Χίλαρι βρίσκουμε την αγαπημένη μας Έντι Φάλκο.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 7η Σεπτεμβρίου μέσω του FX, αναμένουμε να τη δούμε σύντομα και στη χώρα μας.

Το τρέιλερ της σειράς

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM