Μπιλ Κλίντον: Η σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι έγινε για να διαχειριστώ το άγχος μου

Μπιλ Κλίντον: Η σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι έγινε για να διαχειριστώ το άγχος μου Facebook Twitter
0

Την σχέση του με την Μόνικα Λεβίνσκι σχολίασε ο Μπιλ Κλίντον, δηλώνοντας πως νιώθει «απαίσια» ενώ εξήγησε πως ήταν ένας τρόπος να διαχειριστεί το άγχος του.

Ο Μπιλ Κλίντον, μιλώντας σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την σύζυγό του, Χίλαρι, είπε πως αισθάνεται «απαίσια» που η σχέση σημάδεψε την ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε «για να διαχειριστεί την πίεση, τις απογοητεύσεις, το άγχος και τους φόβους του».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, την εποχή που γνώρισε την Λεβίνσκι η πίεση του προεδρικού αξιώματος τον είχε κάνει να αισθάνεται «σαν πυγμάχος μετά από 30 γύρους». «Σκέφτηκα πως θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο», ανέφερε ο ίδιος.

Το τεσσάρων ωρών ντοκιμαντέρ «Hillary» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

Ένα από τα επεισόδια εστιάζει στην παράνομη σχέση του Μπιλ Κλίντον το 1995-1996 με την τότε ασκούμενη του Λευκού Οίκου, Μόνικα Λεβίνσκι. Σε αυτό, η Χίλαρι περιγράφει επίσης πόσο «συντετριμμένη» ένιωθε εκείνη την περίοδο, αλλά υπερασπίζεται την απόφασή της να παραμείνει με τον σύζυγό της.

Όταν επρόκειτο να κυκλοφορήσουν τα περί σχέσης του με την Λεβίνσκι, ο Μπιλ Κλίντον λέει πως ξύπνησε την Χίλαρι για να την ειδοποιήσει. «Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι και της μίλησα. Της είπα ακριβώς τι είχε συμβεί, πότε συνέβη. Είπα πως νιώθω απαίσια, δεν είχα καμία δικαιολογία, ήταν απαράδεκτο αυτό που είχα κάνει», λέει ο ίδιος στην κάμερα.

Μετά την παραδοχή του, η Χίλαρι λέει πως ένιωσε «συντετριμμένη». «Πληγώθηκα πάρα πολύ. Ήταν απαίσιο», αφηγείται η ίδια, που μετά τον ανάγκασε να μιλήσει επίσης στην κόρη τους, Τσέλσι. «Ό,τι έκανα ήταν λάθος. Ένιωθα απαίσια που την πλήγωνα... αλλά όλοι φέρνουμε τις αποσκευές μας στη ζωή και μερικές φορές κάνουμε πράγματα που δεν πρέπει», λέει εμφανώς συγκινημένος ο Μπιλ Κλίντον. «Αυτό που έκανα ήταν απαίσιο», προσθέτει.

Στο ντοκιμαντέρ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά επίσης συγγνώμη από την Μόνικα Λεβίνσκι, λέγοντας ότι αισθάνεται φρικτά που η ζωή της σημαδεύτηκε από τη σχέση τους, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικο.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998 ήταν εκείνη που οδήγησε και στην παραπομπή του τότε Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM