Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς Facebook Twitter
3

 

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανεβάζει αμακιγιάριστη φωτό της και επαναστατεί κατά της βιομηχανίας ομορφιάς Facebook Twitter

25 χρόνια μετά το “Pretty Woman» η Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να αμφισβητήσει τα πρότυπα της «βιομηχανικής» ομορφιάς ποστάροντας στο Instagram μία φωτογραφία της στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη. Τη φωτογραφία αυτή, την οποία αναδημοσιεύει το aol.com, η διάσημη ηθοποιός τη συνοδεύει με ένα «μανιφέστο» κατά των αισθητικών επεμβάσεων και του μακιγιάζ αποκαλώντας την τελειότητα «ασθένεια ενός έθνους».

Γράφει η Ρόμπερτς κάτω από τη φωτογραφία της:

«Η τελειότητα είναι η ασθένεια ενός έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπα μας με τόνους make up. Κάνουμε botox και πολλές φορές πεθαίνουμε από την πείνα για να αποκτήσουμε τις ιδανικές αναλογίες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι, αλλά δεν μπορείς να διορθώσεις αυτό που δεν φαίνεται. Γιατί η ψυχή είναι αυτή που χρειάζεται χειρουργείο. Είναι καιρός να πάρουμε θέση. 

Πως περιμένεις να σε αγαπήσουν οι άλλοι αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου; Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πως δείχνεις εξωτερικά, αυτό που είναι μέσα σου μετράει. Σήμερα, ανέβασα μια αμακιγιάριστη φωτογραφία μου. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στην επιδερμίδα μου, αλλά θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές. Θέλω να αγκαλιάσετε το πραγματικό μου “εγώ”, και να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι»

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM