Η Τζένιφερ Λόρενς μισεί επίσης την Πρωτοχρονιά

Η Τζένιφερ Λόρενς μισεί επίσης την Πρωτοχρονιά Facebook Twitter
0

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι η κατάλληλη στιγμή για γιορτή, ανανέωση και - πολλές φορές - απογοήτευση, τουλάχιστον σύμφωνα με την Τζένιφερ Λόρενς.


Η σταρ του Hunger Games, είπε στον Graham Norton και τον βραβευμένο με Όσκαρ συνάδελφό της Eddie Redmayne κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο Graham Norton Show, πως η τελευταία βραδιά της χρονιάς δεν θυμίζει σε τίποτα τις ταινίες. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα προβληθεί εκείνο ακριβώς το βράδυ και η Lawrence, λέει πως πραγματικά μισεί την Παραμονή "Ποτέ δεν είχα μια καλή Πρωτοχρονιά - όλοι κυνηγούν μια καλή στιγμή και καταλήγει απογοήτευση. Ποτέ δεν προγραμματίζω κάτι, και κάνω ότι προκύψει, αλλά πάντα καταλήγω μεθυσμένη και απογοητευμένη""Μεθυσμένη και Απογοητευμένη θα πρέπει να είναι ο τίτλος των απομνημονευμάτων μου!" προσθέτει χαριτολογώντας.

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης αυτό που της συμβαίνει μερικές φορές όταν στρεσάρεται και είναι εξαντλημένη." Κάνω εμετό" είπε και μίλησε για ένα περιστατικό στο οποίο έκανε εμετό μπροστά στους παπαράτσι, ανοίγοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου.  Στη συνέχεια αποκάλυψε πως είχε κάνει εμετό και και στο πάρτι για τα Όσκαρ που έκανε η Μαντόνα - αν και τελικά δεν ήταν η μόνη μια και εκείνη τη στιγμή της εκπομπής, ο Redmayne παραδέχτηκε πως στο ίδιο πάρτι του είχε συμβεί το ίδιο πράγμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM