Η Τζένιφερ Άνιστον ρώτησε τον Τζάστιν Θερού γιατί δεν την ακολούθησε στο Instagram: «Μου έστειλε μήνυμα»

Η Τζένιφερ Άνιστον ρώτησε τον Τζάστιν Θερού γιατί δεν την ακολούθησε στο Instagram: «Μου έστειλε μήνυμα» Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Θερού ήταν από τους πρώτους διάσημους που ακολούθησαν τον λογαριασμό της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, αλλά όπως λέει το follow δεν καταγράφηκε και η πρώην γυναίκα του τού ζήτησε εξηγήσεις.

«Βασικά μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, "Δεν μου έκανες follow", της λέω, "Φυσικά και σου έκανα!", και συνέχισε, "Όχι δεν με ακολούθησες"», αποκάλυψε ο 48χρονος ηθοποιός για την συνομιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον.

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με την βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα...», πρόσθεσε ο Θερού, αναφερόμενος στο πρόβλημα που εμφάνισε η πλατφόρμα με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο νέο λογαριασμό της Άνιστον.  

Η Τζένιφερ Άνιστον κατάφερε να γίνει η βασίλισσα του Instagram, καταρρίπτοντας μέχρι και ρεκόρ Γκίνες, με την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της- μια σέλφι με όλα Τα Φιλαράκια από πρόσφατη συνάντησή τους. Έκτοτε έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια από την παιδική της ηλικία και μια από τα παρασκήνια φωτογράφισης για να δείξει την διαφορά ανάμεσα στην αληθινή εικόνα και εκείνη στα μίντια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#TBT In style, then and now...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m just a girl....standing with hair and makeup. A stylist. A photographer. A lighting crew, wind machine, props, and a computer .... asking you to think I woke up like this. 😬😑

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Τις δηλώσεις έκανε ο Τζάστιν Θερού στη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Lady and the Tramp» στη Νέα Υόρκη. «Κάτσε, περίμενε, όντως υπήρχε βλάβη;», σχολίασε η συμπρωταγωνίστριά του, Τέσα Τόμσον με τον ίδιο να απαντά: «Βασικά, έσπασε κυριολεκτικά το Instagram. Ο κόσμος είχε πρόβλημα, δεν τους αναγνώριζε ως followers».

Όσο για τις συνήθειες του Τζάστιν Θερού στα social media, συνήθως προτιμά φωτογραφίες με τον σκύλο του, την Kuma, που εμφανίζεται επίσης στην ταινία «Lady and the Tramp». Ο ηθοποιός δανείζει την φωνή του στον Αλήτη ενώ η Τέσα Τόμσον υποδύεται την Λαίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hey New York City. Kuma and I are opening a bar with a couple friends called Ray’s. Because Sometimes you wanna go where nobody knows your name. Grand Opening Friday July 19th. Good times. @raysbarnyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ justintheroux στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM