Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ φωτογραφήθηκε στο Instagram αποκαλύπτοντας την ουλή από την μεταμόσχευση νεφρού που είχε υποβληθεί, στέλνοντας το μήνυμα πως «όλα τα κορμιά είναι όμορφα».

 

Το 2013, η Γκόμεζ είχε διαγνωστεί με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο με αποτέλεσμα να σταματήσει προσωρινά την καριέρα της το 2016, ακυρώνοντας το υπόλοιπο της περιοδείας της Revival Tour, λόγω κατάθλιψης όπως είχε πει.

 

Το 2017 υποβλήθηκε στην αναγκαία μεταμόσχευση νεφρού που της δώρισε η στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Φράνσια Ραΐσα. «Αφού έκανα το χειρουργείο, θυμάμαι ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα στην αρχή να δείχνω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται σε φωτογραφίες και έτσι φορούσα πράγματα για να το καλύψω», γράφει η 28χρονη. 

 


«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω αυτοπεποίθηση για αυτό που είμαι και για όσα πέρασα. Είμαι υπερήφανη για αυτό [...] όλα τα κορμιά είναι όμορφα». 

 

Η 28χρονη μιλά συχνά για θέματα αποδοχής και ταυτότητας ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την UNICEF. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2009 έγινε η νεότερη πρέσβειρα του οργανισμού, σε ηλικία μόλις 17 ετών.