Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την σχέση της με τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ»

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την σχέση της με τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ» Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν απάντησε για την εποχή που είχε σχέση με τον Σον Πεν.

Η 44χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» για την προώθηση της νέας ταινίας «The Old Guard» στο Netflix, όπου ρωτήθηκε για τις φήμες πως κάποτε είχε αρραβωνιαστεί τον 59χρονο ηθοποιό. 

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την σχέση της με τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ» Facebook Twitter

«Τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι. "Δεν παντρεύτηκα σχεδόν τον Σον", αυτά είναι βλακείες», είπε η Σαρλίζ Θερόν. «Όχι, βγαίναμε, και κυριολεκτικά μόνο αυτό κάναμε, βγαίναμε», πρόσθεσε.

«Ήταν σχέση, σίγουρα. Είχαμε αποκλειστικότητα, αλλά ήταν μετά βίας για ένα χρόνο. Ποτέ δεν συγκατοικήσαμε. Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ. Καμία σχέση», συνέχισε.

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την σχέση της με τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ» Facebook Twitter

Η Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013. Οι δυο τους χώρισαν το 2015, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε τότε πηγή στο περιοδικό People. 

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την σχέση της με τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ» Facebook Twitter

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ τον γάμο ή αν νιώθει μοναξιά, η Θερόν απάντησε: «Ποτέ δεν θέλησα να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα». 

«Στη ζωή των παιδιών μου, [ορκίζομαι] ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν φοβόταν τις ρομαντικές σχέσεις.  

«Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δεν έχει πολύ χώρο για κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ ξανά να ζήσω με κάποιον. Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσει σπίτι δίπλα στο δικό μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ σε θέση να διαχειριστώ κάτι τέτοιο ξανά, έχω μεγαλώσει πολύ για κάτι τέτοια», κατέληξε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM