Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα, την κουζίνα της και μιλάει ελληνικά

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα, την κουζίνα της και μιλάει ελληνικά Facebook Twitter
9
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα, την κουζίνα της και μιλάει ελληνικά Facebook Twitter

Η σταρ του «Sex and the City» βρέθηκε χθες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και εκεί την εντόπισε η κάμερα του Greekreporter.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα παραμένει ένα από τα αγαπημένα της μέρη και δήλωσε πως φυσικά και είναι. Η διάσημη ηθοποιός, που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί με θερμά λόγια για τη χώρα μας, μίλησε πως έχει μια σχέση στοργής με την Ελλάδα παρομοιάζοντας τα συναισθήματά της με εκείνα που τρέφει κάποιος για το μέρος που νιώθει σπίτι του.

Τι λατρεύει από την Ελλάδα; «Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός, η ιστορία, το φαγητό, η μουσική», απάντησε η ηθοποιός και συνέχισε απαριθμώντας τα αγαπημένα της φαγητά από την ελληνική κουζίνα. «Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, την ελληνική σαλάτα, το αρνί, τα πάντα». Κλείνοντας τη συνέντευξη μίλησε και σε λίγα σπαστά ελληνικά λέγοντας ένα «γεια σου» και «ευχαριστώ» στον ρεπόρτερ.

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM
Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM