Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
0

Νέες λεπτομέρειες για την φημολογούμενη σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με την στενή της φίλη, Ρόμπιν Κρόφορντ, φέρνει στο φως το βιβλίο «A Song For You: My Life With Whitney Houston».

Σε αποσπάσματα του βιβλίου, που περιλαμβάνει απομνημονεύματα της Κρόφορντ και δημοσίευσε το περιοδικό People, η ίδια μιλά ανοιχτά για την τραγουδίστρια και αποκαλύπτει πως οι δυο τους είχαν ερωτικές σχέσεις στις αρχές της δεκαετίες του '80, κάτι που παραδέχεται για πρώτη φορά.

«Θέλαμε να είμαστε μαζί, και αυτό σημαίνει μόνο οι δυο μας», γράφει ο Κρόφορντ στο βιβλίο, προσθέτοντας πως ήταν η Γουίτνεϊ Χιούστον εκείνη που έληξε το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους 1982. 

«Είπε πως δεν πρέπει να βρισκόμαστε πλέον ερωτικά, επειδή αυτό θα έκανε το ταξίδι μας ακόμη πιο δύσκολο», λέει η Κρόφορντ, σημειώνοντας πως η Χιούστον τής έκανε δώρο μια Βίβλο, όταν της το ανακοίνωσε. «Είπε πως αν κόσμος μάθαινε για εμάς, θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον μας και έτσι γινόταν στη δεκαετία του'80», εξηγεί.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
H Whitney Houston με την Robyn Crawford.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ προσθέτει πως η μητέρα της Γουίτνεϊ, Σίσι Χιούστον, δεν συμφωνούσε με τον δεσμό τους. «Η Γουίτνεϊ μού είπε πως η μητέρα της είπε ότι δεν ήταν φυσιολογικό για δυο γυναίκες να είναι τόσο κοντά, αλλά ήμασταν όντως πολύ κοντά».

Επίσης σημειώνει πως με την τραγουδίστρια «δεν μιλήσαμε ποτέ για ταμπέλες», αλλά όπως γράφει, «η Γουίτνεϊ ήξερε πως την αγαπούσα και εγώ με αγαπούσε. Πραγματικά ήμασταν τα πάντα η μια για την άλλη. Ορκιστήκαμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε πάντα», σημειώνει.

Η Κρόφορντ ήταν 19 ετών όταν γνώρισε την 17χρονη Γουίτνεϊ. «Εκείνο το πρώτο καλοκαίρι που γνωριστήκαμε, ήταν η πρώτη φορά που ενώθηκαν τα χείλη μας και ήταν υπέροχο. Λίγο μετά από αυτό, περάσαμε τη νύχτα μαζί», λέει η ίδια, τονίζοντας πως η σχέση τους δεν ήταν κάτι «προγραμματισμένο».

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
Η Robyn Crawford ήταν 19 ετών όταν γνώρισε την 17χρονη Whitney.

Παρόλο που αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κρόφορντ μιλά ανοιχτά για την φημολογούμενη ερωτική σχέση της με την Χιούστον, δεν είναι το μοναδικό άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας που αποκαλύπτει κάτι σχετικό.

Η κουνιάδα της Γουίτνεϊ, Πατ Χιούστον μίλησε για το βιβλίο της Κρόφορντ πριν από ένα μήνα, σχολιάζοντας πως έχει κάθε δικαίωμα να πει την ιστορία της. «Αν θέλει να γράψει ένα βιβλίο, ποιος ξέρει τι αφορά; Είναι η ιστορία της. Δεν μπορείς να της το απαγορεύσεις. Είχε σχέση μαζί της, οπότε ό,τι είδους και αν ήταν, αποφάσισε να γράψει βιβλίο, μπορεί να το κάνει», είπε η Πατ.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
H Whitney Houston με τον Bobby Brown και την κόρη τους Bobby Christina στο Μπέβερλι Χιλς.

Για ερωτικές σχέσεις μεταξύ Κρόφορντ και Χιούστον είχε κάνει λόγο και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Μπόμπι Μπράουν, στο βιβλίο του «Every Little Step: My Story». «Νιώθω πραγματικά πως αν η Ρόμπιν γινόταν αποδεκτή από την οικογένεια της Γουίτνεϊ, θα ήταν ακόμη ζωντανή. Δεν είχε πια στενούς φίλους κοντά της», είπε ο ίδιος. 

Το 2013 η μητέρα της Γουίτνεϊ είχε πει σε εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ πως θα είχε «μεγάλο πρόβλημα» αν η κόρη της ήταν γκέι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς που κυκλοφόρησε το 2023 και εστιάζει στη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» (1982) το οποίο ηχογράφησε ο Σπρίνγκστιν στο δωμάτιο του στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο
LIFO NEWSROOM
Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Ντάριο Αρτζέντο που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 85 του χρόνια έχει πλέον αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πλατό εδώ και τρία χρόνια, καθώς πέρα από το εμπόδιο της ηλικίας του απογοητεύτηκε και από την αποδοχή που είχε η τελευταία του ταινία «Μαύρα Γυαλιά»
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο» δήλωσε η Έμα Στόουν - «Η ταινία δείχνει τι συμβαίνει τώρα στην κοινωνία» τόνισε ο σκηνοθέτης
LIFO NEWSROOM