Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τις πλαστικές και γιατί απείχε από το Χόλιγουντ: «Δεν ήμουν υγιής»

Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τις πλαστικές και γιατί απείχε από το Χόλιγουντ: «Δεν ήμουν υγιής» Facebook Twitter
0

Η Ρενέ Ζελβέγκερ απάντησε στις φήμες πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και τα αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας πως όλα αυτά την κάνουν να στενοχωριέται πολύ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία για την Τζούντι Γκάρλαντ, μίλησε στο περιοδικό New York για την καριέρα της και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από το Χόλιγουντ μεταξύ 2010 και 2016, επιλέγοντας να εστιάσει στον εαυτό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

«Δεν ήμουν υγιής. Δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Ήμουν το τελευταίο πράγμα στην λίστα προτεραιοτήτων μου», λέει η 50χρονη ηθοποιός. «[Ο ψυχοθεραπευτής μου] αναγνώρισε πως περνούσα το 99% της ζωής μου ως δημόσια περσόνα και μόλις ένα μικροσκοπικό κομμάτι απέμενε για την αληθινή μου ζωή. Χρειαζόμουν να μην έχω συνεχώς κάτι να κάνω και να μην ξέρω προκαταβολικά τι θα κάνω τα επόμενα δυο χρόνια. Ήθελα να αφήσω χώρο για μερικά λάθη. Έπρεπε να υπάρξει λίγη ηρεμία για να έρθουν οι ιδέες», λέει η Ρενέ Ζελβέγκερ. 

Το 2014, εν μέσω του διαλείμματός της από την υποκριτική, τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν ξαφνικά να ασχολούνται μανιωδώς μαζί της, μετά από μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, που πυροδότησε φήμες πως έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη φημολογία, η Ρενέ Ζελβέγκερ σχολίασε: «Λοιπόν, επειδή υπάρχει υποκειμενική κρίση όταν πρόκειται για εμάς. Σαν, κατά κάποιον τρόπο, να είναι αντανάκλαση του χαρακτήρα σου - είτε είσαι καλός άνθρωπος είτε αδύναμος ή αυθεντικός. Και η υπόνοια πως για κάποιο λόγο χρειαζόμουν να αλλάξω αυτό που συνέβαινε επειδή δεν δούλευε σωστά. Με στενοχωρεί αυτό. Δεν βλέπω την ομορφιά με τέτοιον τρόπο, ούτε αντιλαμβάνομαι έτσι τον εαυτό μου. Μου αρέσει αυτή η ιδιορρυθμία μου, αυτή η ασύμμετρη μίξη πραγμάτων πάνω μου. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω ό,τι κάνω. Δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο».

Και καταλήγει: «Με προσέλαβαν με το τζιν μου, ένα ζευγάρι μπότες καουμπόι και τα μαλλιά μου ατημέλητα.Ξεκίνησα να δουλεύω έτσι. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω για να δουλέψω. Οπότε γιατί ξαφνικά να προσπαθούσα να μπω σε ένα καλούπι που δεν είμαι εγώ;».

Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τις πλαστικές και γιατί απείχε από το Χόλιγουντ: «Δεν ήμουν υγιής» Facebook Twitter
Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τις πλαστικές και γιατί απείχε από το Χόλιγουντ: «Δεν ήμουν υγιής» Facebook Twitter
Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τις πλαστικές και γιατί απείχε από το Χόλιγουντ: «Δεν ήμουν υγιής» Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM