Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ Facebook Twitter
H Nταϊάνα είχε δεχθεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Σωματοφύλακας
0

Την αποκάλυψη πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα συζητούσε το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε σίκουελ της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», έκανε ο Κέβιν Κόστνερ.

Μιλώντας στο PeopleTV, ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο που είχε γυρίσει την πρώτη μεγάλη επιτυχία με την τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον ήθελε να κυκλοφορήσει και το Bodyguard 2.

Το 2012, ο Κόστνερ είχε μιλήσει πρώτη φορά για το πρότζεκτ, εξηγώντας ότι η πλοκή θα είχε να κάνει με έναν σωματοφύλακα που θα έπρεπε να προστατεύει τη Νταϊάνα από παπαράτσι. Είπε ότι ένα πρώτο πλάνο για το σενάριο έφτασε στο γραφείο του την ημέρα που η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ Facebook Twitter

Ο Κόστνερ είπε τώρα πως ο ίδιος είχε συζητήσει με την Νταϊάνα για το έργο και μάλιστα οι δυο τους μίλησαν και για τις ενδεχόμενες ερωτικές σκηνές που προβλέπονταν μεταξύ τους.

«Θυμάμαι απλά ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο και εκείνη έθεσε την ερώτηση:"Θα έχουμε και σκηνή με φιλιά;" », αφηγείται ο σταρ. Ωστόσο σημειώνει πως τον ρώτησε πολύ σεμνά και πως ήταν νευρική γιατί η ζωή η ζωή της ήταν πολύ εκτεθειμένη. Της απάντησε πως «ναι, θα υπάρχουν κάποιες σκηνές», αλλά και πως μπορούσαν να το εξετάσουν περισσότερο.

Ο Κόστνερ δήλωσε πως οι συνομιλίες είχαν ξεκινήσει με διαμεσολάβηση της Σάρα Φέργκιουσον και πως ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός. «Σέβομαι πάντα τη Σάρα γιατί είναι αυτή που άνοιξε τη συζήτηση μας και δεν είπε ποτέ, γιατί δεν το κάνετε με μένα; Είμαι και εγώ πριγκίπισσα », είπε ο αμερικανός ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Πολιτισμός / Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της αρχαίας ουζμπεκικής πόλης, η φωνή του Ιταλού τενόρου αντήχησε μπροστά στην πλατεία Ρεγκιστάν – έναν χώρο που εδώ και αιώνες αποτελεί την καρδιά του πολιτισμού του Δρόμου του Μεταξιού
LIFO NEWSROOM
Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Πολιτισμός / Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για την έκθεση «Ραφαήλ: Υψηλή Ποίηση», τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τον δάσκαλο της Αναγέννησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουρόσαβα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουροσάβα από αύριο στους κινηματογράφους

Η αναδρομή στην crime κωμωδία των ‘90s του «Caught Stealing», το φιλμικό ανάλογο μιας ζεστής αγκαλιάς που λέγεται «Life of Chuck», το γουντιαλενικής ιδιοσυγκρασίας «Trois Amies» και το αξεπέραστο «Ran» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ρώμη: Το διάσημο Caffè Greco κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Ρώμη: Το διάσημο Caffè Greco κινδυνεύει να κλείσει

Ένα από τα πιο θρυλικά στέκια της Ευρώπης, με 250 χρόνια ιστορίας και θαμώνες από τον Γκαίτε και τον Σοπενχάουερ μέχρι τον Σταντάλ και τον Ίψεν, κινδυνεύει με λουκέτο καθώς οι ιδιοκτήτες απαιτούν ενοίκιο πολλαπλάσιο από το προηγούμενο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM